Investeren in het Nederlandse MKB biedt een aantrekkelijk alternatief in de huidige lagerente-omgeving. Tijdens deze masterclass gaat Bart Vemer (Fresh Dutch SME Fund) in op de belangrijkste zaken waarop gelet moet worden. 

Het Nederlandse MKB is de motor van onze economie en kan als investering een interessante aanvulling zijn op uw portefeuille. Fondsmanager Bart Vemer stipt de belangrijkste zaken aan waar beleggers op moeten letten bij het investeren in het MKB. Hij geeft daarnaast een kijkje in de keuken van het Fresh Dutch SME Fund, een gezamenlijk initiatief van financieringsplatform Voordegroei, vermogensbeheerder OHV en verzekeraar De Goudse. Voor investeerders is dit fonds een gedegen mogelijkheid om gespreid te investeren in goed gescreende leningen van het Nederlandse MKB en hiermee een aantrekkelijk rendement te realiseren tegen een gematigd risico.

Het Fresh Dutch SME Fund is het eerste Nederlandse beleggingsfonds waarin belegd kan worden door zowel particulieren als institutionele partijen, zoals verzekeraars en vermogensbeheerders en een goede verhandelbaarheid kent.

Masterclass: Investeren in een gespreide portefeuille van reeds succesvolle MKB-bedrijven: het Fresh Dutch SME Fund

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair en deze masterclass

Spreker: Bart Vemer
Managing partner OHV voor de Groei

Bart Vemer is al twintig jaar werkzaam in de beleggingswereld. Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam werkt hij achtereenvolgens bij Van Lanschot Bankiers, Fortis Investments en BNP Paribas Investment Partners. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de marketing en sales van beleggingsfondsen in de BeNeLux. Uit ervaring weet hij dat de financiële wereld snel verandert en dat leidt volgens hem tot veel nieuwe kansen. Hij ziet het Fresh Dutch SME Fund als het antwoord op deze verandering.