Zijn er handelsdagen, periodes in de week of maand, die gunstiger zijn dan andere handelsdagen? Zo ja, hoe kunnen dag- en swinghandelaren deze inzichten dan gebruiken? In deze presentatie worden waardevolle wekelijkse en maandelijkse koers patronen getoond. Salah Bouhmidi zal deze combineren met zijn statistische observaties en technische analyse, ook toont hij interessante handelmethodes die slechts een aanhoudperiode van enkele dagen vereisen. In het verleden hebben deze strategieën een aantal keer hun benchmark verslagen. Daarnaast zal hij ook een vooruitblik geven op koerspatronen, die dit jaar nog zullen volgen.

Spreker: Salah Bouhmidi
Head of Markets bij IG

Salah Bouhmidi heeft een Master in economie (M. Sc.) en is Head of Markets bij IG. Naast technische analyse houdt hij zich ook bezig met de statistische modellering van handelsstrategieën en testprocedures. Hij ontwikkelde ook de zogenaamde Bouhmidi Bands, een innovatieve volatiliteitsindicator die op verschillende activaklassen kan worden toegepast. Hij wordt gezien als een expert en is regelmatig te gast in Nederlandse, Duitse en Engelse media.

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair