Deze masterclass neemt u mee in de wereld van het daghandelen, oftewel daytraden. Ervaringsdeskundige Aloys Mattijssen vertelt hoe continuïteit te behalen is met een gezonde balans tussen risicomanagement en winstrealisatie.

Daytraden is een interessante wijze van handelen die steeds meer de aandacht trekt van beleggers. Mattijssen, met meer dan 25 jaar ervaring in de handel van derivaten en aandelen, maakt hiervoor onder meer gebruik van het door hem ontwikkelde Trade Support Systeem. Verder gaat hij onder meer in op de belangrijkste aspecten van daytrading, zoals psychologie/mindset, trend, momentum en uiteraard ook de belangrijkste aandachtpunten voor beginners. Deze masterclass is een ‘eyeopener’ voor alle type beleggers.

De masterclass ‘Daytraden vereenvoudigd met FXFlat’ wordt mogelijk gemaakt door FXFlat.

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair en deze masterclass

Daytraden vereenvoudigd met FXFlatSpreker: Aloys Mattijssen
Independent Investment Management/Trading Professional bij Money2work

Aloys Mattijssen is bekend van diverse publicaties, waaronder zijn lezersrubriek in het maandblad Technische- en Kwantitatieve analyse en diverse seminars. Zijn cursus (day)trading vormt de stuwende kracht achter Money2work.

Hij heeft jarenlange ervaring als vloerhandelaar/marketmaker op de optiebeurs en screentrader. Daarnaast heeft Mattijssen meer dan 25 jaren ervaring in de handel van derivaten en aandelen. In zijn actieve periode stond hij als beurslid bij DSI als ‘senior trader’ geregistreerd.