De BeleggersFair geeft uw kennis én vermogen een boost. Gebruik die beleggerskennis tijdens de Crypto Quiz en maak kans op een vermogensboost van 500 euro plus een jaar lang gratis indexbeleggen!

De Crypto Quiz wordt georganiseerd door Mercury Redstone in samenwerking met de BeleggersFair. De quiz bestaat uit slechts vier vragen over, u raadt het al, cryptovaluta. Weet u de juiste antwoorden? Dan maakt u kans op 500 euro plus een jaar lang gratis indexbeleggen bij Mercury Redstone.

Om mee te doen met deze actie hoeft u niet aanwezig te zijn op de BeleggersFair in de Beurs van Berlage Amsterdam (we raden u wel aan om te komen voor een kennisboost), maar u maakt ook kans om te winnen vanuit uw luie stoel. Via de quizpagina kunt u alle antwoorden invullen en meedingen naar deze fantastische prijs! Als extra bedankje voor uw deelname bieden we u ook nog eens een gratis ticket aan voor de BeleggersFair.

U kunt deelnemen aan de Crypto Quiz tot en met 15 oktober 2021, 17.00 uur.

Mercury Redstone
Deskundig en betrouwbaar in crypto-beleggen

Minder kosten, meer rendement.
Beleggen in crypto-assets is onzeker en risicovol, maar het creëert natuurlijk tegelijkertijd de kans op een mooi rendement. Geen wonder dat veel mensen erin beleggen of overwegen dat te doen. Maar welke keuzes maak je daarbij? Wat is veilig? Wat levert rendement op?

Het door Mercury Redstone geïntroduceerde indexbeleggen is een laagdrempelige en betrouwbare oplossing voor iedereen. Een breed gespreide index-portefeuille vergroot de kans op optimale waardestijging. Daarnaast zijn de kosten van indexbeleggen laag met als gevolg meer nettorendement.

Open nu een account en probeer de eerste twee weken geheel gratis.
Open een account bij Mercury Redstone

Of kijk op onze website voor meer informatie over indexbeleggen in crypto-assets en hoe u kunt deelnemen.