Op vrijdag 4 november vindt de alweer achtste editie plaats van de BeleggersFair, het grootste beleggersevent van Nederland. Zoals vanouds vormt de Amsterdamse Beurs van Berlage de ontmoetingsplek voor particuliere beleggers die op zoek zijn naar beleggingstips- en-visies.

De BeleggersFair biedt een divers en breed programma en is daarmee een uitstekende investering voor zowel gevorderde als beginnende particuliere beleggers die zowel hun kennis als hun vermogen willen vergroten. Uw komst wordt rijkelijk beloond met Gouden Tips, uw kennis wordt verdiept tijdens de masterclasses en verrijkt tijdens de plenaire sessies. Vele toonaangevende sprekers en beursgoeroes stellen hun kennis en ervaring voor u beschikbaar (meer informatie volgt binnenkort). Dagvoorzitter Janneke Willemse zorgt ervoor dat u na afloop volledig geïnformeerd huiswaarts kan keren.

Op het hoofdpodium komen onder andere de volgende thema’s aan de orde:

  • Macro-panel: veranderingen in de beleggingsomgeving na de economische aardverschuiving
  • Leven na TINA
  • Onderschat die klimaattransitie nou niet!
  • AFM: op welke valkuilen moeten beleggers letten?
  • Een frisse blik in roerige tijden

Daarnaast kunt u op de beursvloer van BeleggersFair natuurlijk ook dit jaar weer in contact komen met vele banken, vermogensbeheerders en adviseurs voor vragen of meer informatie.

We kijken er naar uit u op 4 november te mogen ontvangen! Bestel hier uw ticket.

Bekijk hieronder de promovideo voor BeleggersFair 2022: