De BeleggersFair wordt mede mogelijk gemaakt dankzij veel verschillende financials. Deze ‘partners van de BeleggersFair’ voorzien u op 4 november van alle kennis en informatie.

Op de BeleggersFair kunt u ook dit jaar weer in contact komen met vele banken, vermogensbeheerders en adviseurs voor vragen of meer informatie. Veel verschillende financials hebben zich reeds gecommitteerd aan de BeleggersFair 2022 en nemen daarmee hun verantwoordelijkheid om de particuliere belegger te voorzien van kennis en informatie.

Brons-sponsor eToro en sponsoren Société Générale, Fintessa Vermogensbeheer, IG, VanEck, OHV Vermogensbeheer, Fresh funds, Nationale-Nederlanden, ABN Amro, BNP Paribas, ValueMachinesFund, Corum Investments, FX Flat, Carus-AR, Synvest, ElkeWeekGeld.nl, Meerdervoort, Cyber Capital, Oneplanetcrowd, Commodity Discovery Fund en vele anderen partijen zullen zichzelf presenteren. Kijk voor een volledig overzicht van de sponsoren op BeleggersFair.nl