Dit jaar zijn wederom enkele top-beursgoeroes bereid gevonden om hun gouden beleggingstips met u te delen op de BeleggersFair. Welke tipgevers staan er dit jaar op de beursvloer op 4 november?

De Gouden Tips zijn al jaren een vast en populair onderdeel van de BeleggersFair. Het idee is even simpel als doeltreffend: de bekendste goeroes van Beleggend Nederland geven hun tips voor de markt van vandaag. Waar zijn zij positief over? En waarom denken zij dat u deze belegging niet kunt missen? Heeft u een vraag, dan kunt u deze direct stellen.

Alle tips zijn exclusief geselecteerd voor u als bezoeker van BeleggersFair 2022. Dat is een ticket meer dan waard!

Verspreid door de dag heen worden geven vier beursgoeroes hun Gouden Tips. Om een tipje van de sluier op te lichten, maken we de eerste twee tipgevers nu alvast bekend:

Martine Hafkamp
Eigenaar Fintessa Vermogensbeheer

Martine Hafkamp is oprichter, eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer in Baarn. Vanaf 2008 is Fintessa uitgegroeid tot één van de grotere zelfstandige en onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.

Als vermogensbeheerder en beursanalist is Hafkamp onder andere te horen en te zien bij BNR en Business Class. Ook schrijft zij columns over beleggen voor diverse bladen en beleggerswebsites.

Hafkamp is in de DSI-registers opgenomen als Senior Vermogensbeheerder en als Register Beleggingsanalist in de registers van CFA Society VBA Netherlands. Zij is meervoudig winnaar van de Gouden Stier, de Oscar van de financiële wereld. Door de lezers van Cashcow.nl en het beleggerstijdschrift Cash is zij diverse malen verkozen tot de beste beleggingsexpert. Deze zelfde lezers hebben al negen jaar op rij Fintessa uitgeroepen tot de beste vermogensbeheerder.

Nico PR Bakker
Consultant en TA Hofleverancier voor BNP Paribas Markets

Nico Bakker is technisch analist met visuele analyse, ofwel chart reading, als specialisatie. Hierbij gebruikt hij een eigen methodiek, Dashboard Beleggen, die met objectieve indicatoren trend en sentiment meet.

Voor Bakker vormt research de basis voor trainingen en workshops en verdere kennisoverdracht. Hij benadert de technische analyse vanuit een visionairs oogpunt, waarbij hij het beleggingslandschap in kaart brengt en beleggers wijst op kansen en bedreigingen. In zijn rol als coach staat gedisciplineerd denken en handelen in termen van waarschijnlijkheden centraal.

Verder gaat zijn belangstelling uit naar de Behavioral Finance, de mentale valkuilen en vaardigheden die bij beleggen een rol spelen. Met diverse uitspraken, one liners en beeldspraken geeft Bakker in presentaties aan hoe emotie en discipline als rode draad tussen de oren van beleggers loopt.