Hoe kijkt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) aan tegen de grote verschuivingen in de markt? En ziet de beurswaakhond ook nieuwe potentiële valkuilen voor beleggers? Bestuurslid Jos Heuvelman geeft het antwoord op deze vragen tijdens de BeleggersFair op 4 november.

Net als vorig jaar neemt Jos Heuvelman ons in zijn keynote op het hoofdpodium mee in belangrijke trends, ontwikkelingen en risico’s op de beleggingsmarkt. Voor de AFM stapelden de afwegingen zich de laatste jaren toch al op met hoe om te gaan met zaken zoals de populariteit van crypto’s en influencers op social media. Wat dat betreft lijken de grote verschuivingen die nu te zien zijn op de financiële markten meer ‘old school’.

Hoe kijkt de AFM daar tegenaan? En welke andere nieuwe ontwikkelingen liggen er op de loer, zoals op cybergebied?

De keynote ‘Aan valkuilen geen gebrek’ vindt plaats om 12.00 uur.

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair

Spreker

Keynote AFM: aan valkuilen geen gebrekJos Heuvelman
Bestuurslid AFM

Jos Heuvelman trad op 1 september 2018 toe tot het bestuur van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Binnen het bestuur is hij verantwoordelijk voor het toezicht op de retailmarkt. Deze omvat lenen, sparen, beleggen, verzekeren en pensioenen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het AFM- toezicht op asset management, retail en institutioneel.

Heuvelman was daarvoor ruim dertig jaar werkzaam bij De Nederlandsche Bank (DNB). Hij bekleedde er verschillende managementfuncties, op zowel nationaal als internationaal niveau.

Met drie decennia aan ervaring in centraal bankieren en financieel toezicht heeft Heuvelman de passende opdracht om het toezicht van de AFM in de retailmarkt verder te versterken.