John Beijer en Christophe Cox vertellen tijdens deze BeleggersFair-masterclass alles over het ultieme doel van elke belegger: een hoger rendement behalen in combinatie met een lager risico.

John Beijer, Senior Analist bij Beurspro, geeft tijdens deze masterclass zijn persoonlijke marktvisie over de vooruitzichten van de wereldwijde aandelenbeurzen. Onder meer Wall Street, Azië, Europa en uiteraard de AEX passeren de revue.

Om in 2023 goed beslagen ten ijs te komen presenteert hij de aandelenfondsen die niet mogen ontbreken in uw beleggingsportefeuille voor 2023 aan de hand van vijf concrete handelstips. Eveneens neemt John met u door hoe u uw portefeuille tegen een verdere beursdaling kunt beschermen.

Christophe Cox, productspecialist van Société Générale Beursproducten, laat zien hoe de beursproducten van Société Générale u kunnen helpen om zowel te anticiperen op specifieke koersbewegingen als u in te dekken tegen koersdalingen. Daarnaast staat hij stil bij de werking van de producten en de risico’s die aan de producten verbonden zijn.

Bent u ook benieuwd naar hoe u uw portefeuille kunt beschermen tegen een verdere verslechtering van het beursklimaat? Of bent u nieuwsgierig naar aandelen die juist nu kansrijk zijn? Laat u zich dan inspireren door nieuwe handelsideeën tijdens de masterclass waarin Beijer en Cox u bijpraten over de recente marktontwikkelingen en informeren over de kansen die er liggen!

Masterclass: Rendement maken en risico’s beperken in turbulente beurstijden

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair en deze masterclass

Sprekers

Aandelen in 2023: houden, verkopen of juist instappen?John Beijer
Senior Analist Beurspro

John Beijer is al meer dan dertig jaar betrokken bij de financiële sector en gespecialiseerd in turbo’s en factors. Hij is general manager van Beurspro. Deze onderneming verleent een divers scala van financiële diensten aan particuliere en professionele cliënten en richt zich met name op trading via algoritmes.

Daarnaast geeft hij zeer regelmatig zijn visie aan gerenommeerde partijen binnen de beleggingswereld waaronder DFT, BNR, RTL7, Belegger.nl, Cashcow en is hij regelmatig te zien als onafhankelijk analist tijdens (online) seminars voor Société Générale Beursproducten.

Aandelen in 2023: houden, verkopen of juist instappen?Christophe Cox
Vice President Public Distribution Société Générale

Christophe Cox is verantwoordelijk voor de beursgenoteerde beleggingsproducten van Société Générale die worden uitgegeven op de Nederlandse en Belgische markt. Hij staat in voor de uitgifte van nieuwe beursproducten, het opvolgen van uitgegeven producten, het onderhouden van klantenrelaties, alsook verschillende marketing gerelateerde activiteiten zoals het organiseren van online én offline events voor beleggers.

Als uitgever van verschillende soorten beursproducten is Société Générale prominent aanwezig in Europa.