Nico Bakker geeft tijdens de BeleggersFair een masterclass over technische analyse, geïllustreerd met concrete tips. Als uitsmijter laat hij zien hoe u zijn Gouden Tip verkrijgt.

We zitten in een cruciale fase van een bear market. Houden belangrijke steunniveaus stand of zetten de dalingen door?

Met technische analyse ga je ervan uit dat marktgedrag in het verleden zich herhaalt. Je kunt patronen herkennen en steun en weerstandsniveaus bepalen. Bakker laat zien hoe hij dat doet en welke technische indicatoren hij toepast. Vervolgens vertelt hij hoe je scenario’s definieert waarop je beleggingsbeslissingen kunt baseren. Ook laat Bakker zien hoe je Turbo’s van BNP Paribas Markets selecteert die passen bij de marktvisie en het scenario.

Masterclass: Turbo trading met technische analyse

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair op 4 november en deze masterclass

Spreker

Nico PR Bakker
Consultant en TA Hofleverancier voor BNP Paribas Markets

Nico Bakker is technisch analist met visuele analyse, ofwel chart reading, als specialisatie. Hierbij gebruikt hij een eigen methodiek, Dashboard Beleggen, die met objectieve indicatoren trend en sentiment meet.

Voor Bakker vormt research de basis voor trainingen en workshops en verdere kennisoverdracht. Hij benadert de technische analyse vanuit een visionairs oogpunt, waarbij hij het beleggingslandschap in kaart brengt en beleggers wijst op kansen en bedreigingen. In zijn rol als coach staat gedisciplineerd denken en handelen in termen van waarschijnlijkheden centraal.

Verder gaat zijn belangstelling uit naar de Behavioral Finance, de mentale valkuilen en vaardigheden die bij beleggen een rol spelen. Met diverse uitspraken, one liners en beeldspraken geeft Bakker in presentaties aan hoe emotie en discipline als rode draad tussen de oren van beleggers loopt.