De toekomst van investeren is het kopiëren van zogenoemde Popular Investors. Tijdens deze BeleggersFair-masterclass krijgt u uitleg over de kopieersystemen van eToro.

Eelco Vos van eToro laat u zien hoe u het meeste uit ’s werelds #1 Sociale Investeringsplatform kunt halen. Verder legt hij uit hoe u potentiële Popular Investors kunt identificeren om te kopiëren en daarmee uw portfolio te diversifiëren.

Masterclass: Slimme mensen kopiëren slimme mensen: de toekomst van investeren

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair op 4 november en deze masterclass

Spreker

Slimme mensen kopiëren slimme mensenEelco Vos
Regiomanager Nederland & de Nordics bij eToro

Eelco Vos werkt sinds 2018 bij eToro. Hij dient momenteel als Regiomanager voor Nederland & de Nordics en overziet de zakelijke en marketingactiviteiten van eToro. Hij heeft veel ervaring op het gebied van zakelijke ontwikkeling, affiliate marketing en team management.