John Beijer

Biografie 

John Beijer is al meer dan 20 jaar betrokken bij de financiële sector. Hij is algemeen directeur van Turbotrends. Deze onderneming verleent een divers scala van financiële diensten aan particuliere en professionele cliënten, van daghandel tot lagere termijn. De handelssignalen van Turbotrends worden gegenereerd door een exclusief computersysteem dat door veel professionele beleggers in de VS wordt gebruikt. Daarnaast schrijft hij columns voor gerenommeerde partijen binnen de beleggingswereld waaronder Finanzen.nlBelegger.nlBeurs.nl In zijn columns combineert John Beijer deze kwantitatieve signalen met fundamentele analyse en een grote dosis eigen visie. Tevens is hij regelmatig te zien tijdens (online) seminars en te beluisteren bij BNR Radio.

Rendement maken en risico’s beperken

Masterclass 13.30 – 14.15 uur

2019 is begonnen met een flinke opwaartse rally. De grote vraag is nu, zet deze trend zich voort en waar valt het rendement te behalen? Veel beleggers kijken toch nog met argusogen terug naar het afgelopen beursjaar waar de markten een stap terug deden. Iedereen is op zoek naar een hoger rendement in combinatie met een lager risico.

In deze Masterclass geeft John Beijer, Senior Analist van Turbotrends, zijn visie op de financiële markten en deelt hij zijn veel belovende aandelen voor 2020 met u. Uiteraard ontbreekt zijn korte en lange termijn visie op de AEX-index niet.

Daarnaast laat hij de verschillende portefeuilles van TurboTrends zien. Beleggers kunnen deze gebruiken om via autotrading rendement te behalen in stijgende, dalende of stabiel blijvende markten. Christophe Cox, productspecialist van Commerzbank, geeft daarbij een overzicht van de verschillende beursproducten waar u als belegger gebruik van kunt maken. Tijdens de masterclass kunt u zich laten inspireren door nieuwe handelsideeën.

Turbotrends is gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers met het aan- en verkopen van aandelen, opties, Turbo’s en futures. In tegenstelling tot andere partijen hebben ze een geheel open structuur en kunt u te allen tijde hun specialisten gewoon bellen of bezoeken.

Commerzbank is uitgever van beleggingsproducten die genoteerd zijn op Euronext Amsterdam en verhandelbaar zijn via uw eigen bank of broker. Hierbij heeft u als belegger keuze uit verschillende soorten beleggingsproducten op honderden verschillende onderliggende waarden. Daarnaast geeft Commerzbank dagelijks nieuwe producten uit, niet alleen om het huidige aanbod actueel te houden, maar ook worden er regelmatig nieuwe onderliggende waarden toegevoegd zodat u altijd een beursproduct vindt dat bij u past.

Klik hier om u gelijk aan te melden voor deze masterclass! Let op: vol = vol 

Gouden tip 14.40 – 14.50 uur

Een gouden tip over een aandeel of andere belegging is een potentieel krachtig middel tot het maken van rendement. Exclusief voor de bezoekers van de BeleggersFair geven verschillende beursgoeroes hun gouden tips prijs voor het komende jaar en verder. Zij nemen daarvoor op gezette tijden op de beursvloer plaats op de Gouden Trap. Een moderator vraagt waar nodig om een toelichting. Het publiek neemt dichtbij de Gouden Trap zitting. Aan het eind van de sessie is er gelegenheid om vragen te stellen.