Albert Jellema

Bio:

Opgericht in 2014 biedt ProBeleggen beleggers een unieke manier om beter, verstandiger en met meer resultaat te beleggen. U krijgt toegang tot succesvolle beleggers die, met eigen geld, beleggen in bijvoorbeeld Nederlandse aandelen, technologie aandelen, ETFs, opties en dividendaandelen. Met een abonnement hebt u toegang tot de portefeuilles van alle Pro’s, de marktvisie, aandelen analyse en investment cases (beleggingstips). Bij ProBeleggen beslist u zelf of u de beleggingsideeën van de Pro’s volgt.

Albert Jellema (oprichter ProBeleggen en De AandeelHouder.nl) studeerde in 1999 af als bedrijfseconoom aan de Rijks Universiteit Groningen. Bij ABN AMRO werkte hij als vermogensbeheerder voor welgestelde particulieren om vervolgens mede het hoog dividend aandelenfonds te lanceren. Dit fonds groeide snel naar een beheerd vermogen van ruim €1 miljard. Albert voltooide in de tussentijd de postdoctorale opleiding tot beleggingsprofessional, genaamd CFA. In 2005 benaderd het Nederlandse Hedgefund GO Capital Albert, waar hij uiteindelijk partner werd. Het fondsvermogen steeg in enkele jaren richting de € 600 miljoen. Als co-manager van beide fondsen won Albert verschillende prijzen. Naast het oprichten van ProBeleggen in 2014 startte Albert Jellema De AandeelHouder.nl. Als Pro bij ProBeleggen behaalt Albert uitstekende rendementen die het marktgemiddelde duidelijk verslaan.

Masterclass – 15.00 – 15.30 uur 
Vier beleggingstips die kunnen verdubbelen

2020 verloopt voor beleggers onstuimig. De AEX index, hoofdgraadmeter van de Nederlandse beurs, daalde vanaf de piek dit jaar met 25% naar een niveau van onder de 400 punten. Het kleinere broertje, de AMX index, daalde zelfs ruim 30% vanaf de piek. De Corona pandemie en paniek op de oliemarkt zetten de aandelen in vuur en vlam. De beurzen herstelden stevig, maar gemiddeld staan aandelen nog op een behoorlijk verlies. 

Het verschil in rendement tussen de verschillende aandelen is enorm. Zo staat bijvoorbeeld ADYEN op een winst van 122%, Unibail op een verlies van 76% en Shell staat 58% onder water. Welke aandelen bieden wat dat betreft de beste kan op een enorme inhaalslag?

Albert Jellema van ProBeleggen zal tijdens deze masterclass zijn visie op de Nederlandse markt geven. Daarbij zal hij uitgebreid stilstaan bij een viertal bedrijven met uitstekende marktposities die relatief slecht presteerden, maar volgens Albert een duidelijke kans bieden om te verdubbelen in aandelenkoers.

Na het bijwonen van deze masterclass weet u hoe deze bewezen professional met een uitstekend track record aankijkt tegen de markt en krijgt u scherpe analyses op een viertal aandelen met verdubbelpotentieel!

Klik hier voor meer informatie over ProBeleggen