Albert Jellema
Albert JellemaEigenaar
ProBeleggen en De Aandeelhouder.nl

Masterclass

10 beleggingstips door de Fundamentele en Technische bril

De beurzen bevinden zich op recordhoogte. Met de coronapandemie enigszins onder controle openen economieën zich en maken bedrijven en consumenten een inhaalslag met hun uitgaven. Ondernemingen draaien als gevolg op volle toeren en aandelenmarkten zitten in een Melt-Up fase.

Uiterst belangrijk dus nu kritisch te zijn op de aandelen in je portefeuille!

In deze unieke masterclass combineren we de inzichten van technisch analist Nico Bakker (BNP Paribas Markets) en fundamenteel analist Albert Jellema (ProBeleggen & DeAandeelhouder). Samen goed voor 50 jaar beleggingservaring.

Nico en Albert bespreken 10 interessante beleggingstips door ze samen door de technische en fundamentele bril te bekijken. Na afloop weet u de verschillen tussen technische en fundamentele analyse en heeft u concrete beleggingstips op zak!

Biografie

Albert is als gepassioneerd belegger al bijna twintig jaar actief op de aandelenmarkten. Hij begon zijn carrière bij ABN Amro na de afronding van zijn studie bedrijfseconomie aan de Rijks Universiteit Groningen. Hier beheerde hij mede het dividend aandelenfonds. Vervolgens werkte Albert als partner acht jaar bij hedgefund GO Capital. Hier specialiseerde hij zich in beleggingen gericht op de Nederlandse aandelenmarkt. Albert is eigenaar van de beleggerssites ProBeleggen en De Aandeelhouder.nl.