All Markets Fund, 5 sterren en hoogste rendement in Morningstar


Frans Schreiber
Elite Fund Management

 

All Markets Fund, 5 sterren en hoogste rendement in Morningstar

Onlangs heeft de onafhankelijke database van beleggingsfondsen, de Morningstar, haar sterren weer opnieuw uitgedeeld aan de beste belegggingsfondsen. Het All Markets Fund heeft weer 5 sterren heeft gekregen in de rubriek “Mixfondsen EUR Flexibel Wereldwijd”, waarin 227 fondsen zijn opgenomen, en behoort volgens Morningstar nu in de top. Er zijn slechts zeven beleggingsfondsen die 5 sterren hebben gekregen in deze rubriek. Daarnaast heeft het fonds het hoogste rendement over de afgelopen 5 jaar.

Fondsmanager Frans Schreiber zal ingaan op hoe hij het All Markets Fund beheert, wat het fonds doet en vooral wat het niet doet, en waarom het in alle markten kan presteren. Zelfs tijdens augustus 2015, toen de AEX meer dan 15% verloor, was het fonds op dat moment positief. Beleggers kunnen hiervan leren hoe zij hun beleggingen in aandelen of fondsen het beste kunnen doen.

Het fonds handelt op 4000 (de meest liquide) titels in de wereld, zodat participanten altijd in- of uit kunnen stappen. De focus van het fonds is risicovermijding en vermogensbehoud. Daarom is het All Markets Fund marktneutraal, zit long en short tegelijkertijd in de markt en handelt zowel trendvolgende als swing systemen.        

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair en deze masterclass.