Aloys Mattijssen
Aloys MattijssenIndependent Investment Management/Trading Professional
Money2work

Masterclass 15.30 – 16.15 uur

Daytraden vereenvoudigd met FXFlat

Aloys Mattijssen die bekend is van diverse publicaties, o.a. van zijn lezersrubriek in het maandblad Technische- en Kwantitatieve analyse, van diverse seminars en zijn bekende cursus (day)trading is de stuwende kracht achter Money2work.

Hij heeft jarenlange ervaring als vloerhandelaar/marketmaker op de optiebeurs en screentrader. Daarnaast ook meer dan 25 jaren ervaring in de handel van derivaten en aandelen. In zijn actieve periode stond hij als beurslid bij DSI als “senior trader” geregistreerd.

De masterclass gaat over Daytraden of te wel daghandelen is een interessante wijze van handelen die steeds meer de aandacht trekt van beleggers.

In deze uiterst unieke masterclass wordt u op een overzichtelijke wijze meegenomen in de wereld van het daytraden.

Hierbij laat Aloys Mattijssen met zijn meer dan 25 jaar ervaring in de handel van derivaten en aandelen zien hoe continuïteit te behalen is met een gezonde balans tussen risicomanagement en winstrealisatie.

Hiervoor maakt hij onder meer gebruik van het door hem ontwikkelde Trade Support Systeem.

Verder wordt er onder meer ingegaan op de belangrijkste aspecten van daytrading zoals onder andere psychologie/mindset, trend, momentum en uiteraard ook wat de belangrijkste aandachtpunten zijn voor beginners.

Deze masterclass is niet te missen en een “eyeopener” voor alle type beleggers.