Arash Azad
Arash AzadHoofd Nederland
FXFlat

Talkshow | 12.35 uur

Omgaan met derivaten terwijl volatiliteit de klok slaat

Beurzen kunnen dit jaar in een nieuwe fase blijken te zijn beland, waar hele generaties beleggers geen ervaring mee hebben. Het ‘gewone’ lineaire beleggen – waarbij een procentuele koersstijging of -daling zich 1-op-1 vertaalt in het rendement – hoeft afhankelijk met welk doel en op welke termijn wordt belegd toch al niet de norm te zijn, en dat kan juist nu nog meer het geval zijn. Tegelijkertijd weet iedereen dat onoordeelkundig gebruik van derivaten tot enorme verliezen kan leiden. In deze talkshow bespreken specialisten hoe derivaten op een slimme en verantwoorde manier kunnen worden ingezet en op welke manieren zij juist in deze markt uitkomst zouden kunnen bieden.

Biografie

Arash Azad studeerde accountancy waarna hij de switch maakte naar daytrader. Vanaf het begin had hij een fascinatie voor trading, cijfers en sales. Hij is als hoofd Nederland bij FXFlat verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten.

Op moment is hij bij FXFlat bezig met de sterke uitbreiding van de degelijke Duitse kwaliteiten van FXFlat in Nederland.