Bart Vemer

Biografie 

Bart Vemer is al twintig jaar werkzaam in de beleggingswereld. Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam werkt hij achtereenvolgens bij Van Lanschot Bankiers, Fortis Investments en BNP Paribas Investment Partners. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de marketing en sales van beleggingsfondsen in de BeNeLux. Uit ervaring weet hij dat de financiële wereld snel verandert en dat leidt volgens hem tot veel nieuwe kansen. Hij ziet Voordegroei als het antwoord op deze verandering.

Voordegroei 

is een online platform, dat groeiondernemers en investeerders samenbrengt.
Voordegroei biedt ondernemers de mogelijkheid om buiten de banken om aan financiering te komen.
Daarnaast biedt Voordegroei investeerders de mogelijkheid om direct te investeren in Nederlandse groeibedrijven tegen een aantrekkelijk rentepercentage.

Talkshow: Vastgoed / Alternatieve Beleggingen
13.00 – 13.20 uur 

Blijven het enorme tekort aan woningen, het ogenschijnlijke einde aan de conversie van kantoren naar woningen, de vraag naar nieuwe van deze tijd zijnde kantoorruimte en de nog altijd lage rente de ingrediënten om in stenen te beleggen?

Zijn bleggingsproducten die qua rendement niet direct gerelateerd zijn aan koersontwikkelingen op traditionele obligatie- en aandelenmarkten, gevaarlijk of gewoon een innovatief en goed alternatief voor beleggers?

Laat u leiden door de transparantie over risico´s, waardes en rendementen en zeker niet alleen het onderbuikgevoel! Kom inspiratie opdoen om creativiteit en spreiding aan uw beleggingsportefeuille toe te voegen.

Deelnemers talkshow
– Bart Vemer, Voordegroei
– Rob de Negro, Jungo