Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Bekijk de BeleggersFair on demand terug

Oké u had er eigenlijk bij moeten zijn om de ambiance en sfeer te beleven, de goeroes te ontmoeten en hun visies te horen. Maar gelukkig kunt u de BeleggersFair 2018 on demand terugkijken.

De officiële aftrap van de BeleggersFair 2018 vond om 9.30 uur plaats met een gongslag midden op de grote beursvloer van de Beurs van Berlage. Hier werden ook de Talkshows gehouden gaven verschillende beleggingsgoeroes hun Gouden Tips prijs. Rondom de beursvloer werd gedurende de hele dag een serie hoogwaardige masterclasses gehouden met inspirerende sprekers.

Ondertussen interviewde dagvoorzitter Charles Groenhuijsen in de plenaire zaal verschillende sprekers en panelleden die hun visie gaven op het beleggingsklimaat in Nederland en de rest van de wereld. Dit jaar werden op het hoofdpodium tevens de Cashcow awards uitgereikt aan financials die door beleggers zijn verkozen als ‘de beste’.

Was u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn op de BeleggersFair 2018. Of bent u wel naar de Beurs van Berlage gekomen gekomen, maar het ging allemaal iets te snel? Bekijk dan de videopagina om de BeleggersFair (opnieuw) te beleven.