Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

BeleggersFair 2015 big succes

Veel interactie tussen beleggers en goeroes in Congrescentrum RAI

AMSTERDAM, maandag 23 november 2015 – Bijna 3.000 bezoekers wisten de weg te vinden naar de BeleggersFair 2015. Jort Kelder presenteerde een bijzonder sterk programma en daarnaast vonden er meer dan 15 masterclasses en drie webinars plaats. Exposanten presenteerden hun visie en specialisten voerden op de beursvloer snelcursussen en debatten uit. Nog nooit waren er zo veel beursgoeroes gezamenlijk op één plek.

Jort Kelder opende de BeleggersFair met commentaar op de beursgang van ABN Amro waarop de aanwezige analisten hun mening gaven aan de bezoekers van de fair.
De BeleggersFair was een combinatie van voorlichting aan beginnende beleggers en visie en tips voor ervaren beleggers. Een en ander gebeurde tijdens debatten in een boksring, gepresenteerd door hoofdredacteur van cash Eddy Schekman. Daarnaast zaten beleggingsgoeroes afwisselend op een troon waarop ze gedurende de gehele dag hun ‘Gouden Tips voor 2016’ presenteerden aan het publiek. Ook het NIBUD gaf een seminar en de VEB hield haar jaarlijkse congres op de fair. Bovendien waren de plenaire sessies direct online te volgen via livestreaming. En dit werd dan ook veelvuldig gedaan.

De organisator van de BeleggersFair TRIPLE i, bekend van platforms als cash(cow), The Asset en InFinance, toonde lef om na moeilijke financiële jaren met dit initiatief te komen. De BeleggersFair was de afsluiting van de Week van de Belegger die vorige week door meerdere instellingen en organisaties ingevuld werd. Zo had de VBDO haar Week van het Duurzaam Beleggen hierin ondergebracht en waren er verschillende activiteiten van Euronext, Hogeschool van Amsterdam en Nyenrode.