Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

De BeleggersFair 2016: Ik weet waarin ik beleg in 2017

De BeleggersFair 2015 was een daverend succes. Bijna 3.000 bezoekers wisten de RAI in Amsterdam te vinden voor hét beleggersevent van Nederland en vergaarden waardevolle kennis over beleggingsmogelijkheden.

Maar, zoals u weet: terugkijken heeft in de wereld van de belegger geen zin. Als belegger anticipeer je op wat er te gebeuren staat. Daarom kijken we vooruit: hoe kunt u op 25 november alvast leren waarin u in 2017 succesvol kunt beleggen?

Dat doen we door bekende beursgoeroes, CEO’s en analisten het woord te geven. We geven ze een podium waarop ze het onderling mogen uitvechten in debatten. We zullen innovatieve en nieuwe successen in beeld brengen, er zullen masterclasses zijn waarbij kennisoverdracht aangaande beleggingsmogelijkheden centraal staat, er zullen snelcursussen zijn, lezingen, stands en nog veel meer.

De grote namen hebben zich reeds gecommitteerd. Jort Kelder zal de dag tot een geheel maken en sprekers aan de tand voelen zoals alleen hij dat kan. Beursgoeroe Eddy Schekman (hoofdredacteur cash magazine, rechts op de foto) zal eveneens aanwezig zijn in de RAI. Ook zal Onno van Stolpe, CEO van Galagapos (biotechbedrijf), beleggers inspireren met zijn verhaal en Ton Ruitenburg van Euronext zal twee waardevolle snelcursussen geven. Tevens zullen Martine Hafkamp van Fintessa Vermogensbeheer en Nico Bakker, technisch analist bij BNP Paribas aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. En er zullen er nog meer komen, waarover later meer.

Op het einde van de dag zal één van de bezoekers de handelsdag mogen sluiten door een slag op de befaamde gong. Kortom, de moeite van het bezoeken meer dan waard. Als u nu uw kaarten bestelt, krijgt u bovendien een vroegboekkorting.