Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

BeleggersFair 2018 geeft kennis én vermogen een boost

Vanaf 2 tot en met 9 november vindt weer de ‘Week van de Belegger’ plaats. Beleggen staat die week centraal voor een breed publiek. Ter afsluiting van de week wordt op vrijdag 9 november voor de vierde keer het grootste beleggersevent van Nederland georganiseerd: de BeleggersFair 2018. Dit event in de Amsterdamse Beurs van Berlage zal vorm geven aan het motto ‘geef uw kennis én vermogen een boost’.

Gedurende de Week van de Belegger wordt met inspirerende bijeenkomsten antwoord gegeven op de toenemende vraag naar kennis op het gebied van persoonlijke financiën. De focus van de ’Week’ ligt op educatie. Tijdens de Week van de Belegger kan een breed publiek zich informeren over de laatste ontwikkelingen en trends rond het opbouwen van vermogen.

De BeleggersFair

De vierde editie van de BeleggersFair vindt 9 november plaats in de historische Beurs van Berlage te Amsterdam. Het event biedt een divers en breed programma en is daarmee een uitstekende investering voor zowel gevorderde als beginnende particuliere beleggers die zowel hun kennis als hun vermogen willen vergroten.

Gedurende de dag nemen bekende financiële goeroe’s plaats op de ‘Gouden Stoel’ om hun gouden tips voor 2019 met de bezoekers te delen. Dit jaar komen de tips onder andere van Nico Bakker (BNP Paribas), Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer) en Geert-Jan Nikken (LeoMont).

Toonaangevende sprekers

Naast de gouden tips zijn er onder andere optredens van Bob Homan (ING Bank), Nico Klene, (ABN Amro), Elwin de Groot (Rabobank) en Dominique Dijkhuis (AFM). Ook is er aandacht voor impactbeleggen, geven de top-CFO’s van beursgenoteerde bedrijven acte de présence en zijn er Talkshows vol opinie en debat, onder leiding van Eddy Schekman (hoofdredacteur Cash magazine).

Daarnaast kunnen zowel beginnen als gevorderde beleggers gratis masterclasses en snelcursussen bijwonen om hun kennis bij te schaven of te verbreden. Beleggers die de smaak goed te pakken hebben kunnen tijdens een wandeling over de beursvloer in contact komen met vele banken, vermogensbeheerders en adviseurs.

Entreekaarten voor de BeleggersFair zijn verkrijgbaar via deze website.