Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

BeleggersFair opnieuw in rijksmonument Beurs van Berlage

De BeleggersFair wordt op 27 september opnieuw in de Amsterdamse Beurs van Berlage gehouden. Dit gebouw is een rijksmonument gelegen in het historische centrum van de hoofdstad, met een totale oppervlakte van 16.000m2.

De Beurs van Berlage is dé hotspot sinds 1903. In het gebouw houden verschillende bedrijven kantoor. Daarnaast worden hier de meest begerenswaardige en prestigieuze congressen, evenementen en tentoonstellingen georganiseerd. Ook zijn er aan het Beursplein en het Damrak twee restaurants gevestigd. Verder kunt u er drie escape rooms, een fietsenstalling en een super store van Tony’s Chocolonely vinden.

In de 80-er jaren van de vorige eeuw kreeg het gebouw al een maatschappelijke functie met concerten, evenementen en tentoonstellingen. De kosten voor ingrijpend funderingsherstel en achterblijvende huren, noopten de eigenaar (stadsdeel centrum) Beurs van Berlage in 2008 te verkopen. Vier publieke en private partijen kochten het vastgoed en namen de volledige exploitatie over. Sinds 2008 is de Beurs van Berlage een commanditaire vennootschap met vier gelijke aandeelhouders: de gemeente Amsterdam, De Key, Amvest en BPD.

Nog geen ticket? Bestel hem hier!