Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Bezoek de kluis van de grootste whisky belegging ter wereld

Op de BeleggersFair passeren werkelijk alle beleggingsmogelijkheden de revue. Zo ook beleggen in whisky. Scotch Whisky International opent haar deuren tijdens de Week van de Belegger voor een gratis rondleiding en zal ook op de BeleggersFair aanwezig zijn om u kennis te laten maken met de mogelijkheiden om te beleggen in whisky. 

Je krijgt niet alle dagen de kans om oog in oog te staan met de grootste whisky belegging ter wereld. Ruim 65.000 flessen zeldzame Schotse single malt whisky met een totale waarde van zo’n 34 miljoen euro staan in de whiskykluis van Scotch Whisky International.

De smaak van rendement: beleggen in whiskyTijdens de Week van de Belegger ( 10 t/m 17 november ) geeft Scotch Whisky International (‘the inventors of whisky investments’) op meerdere dagen een unieke rondleiding door deze kluis. In de afgelopen 10 jaar is beleggen in whisky tot een volwassen, alternatief, beleggingsproduct uitgegroeid. Naast de uitgebreide rondleiding vertelt Scotch Whisky International u ook hoe beleggen in whisky in zijn werk gaat.

Ook op de BeleggersFair zijn ze aanwezig. Niet alleen zijn ze te vinden op de beursvloer, ze geven bovendien een masterclass over whisky als beleggingsproduct.

Bent u geïnteresseerd in de gratis rondleiding in de imposante kluis op 10, 13, 14, 15 of 16 november? Inschrijven kan hier.

Kaarten voor de BeleggersFair op 17 november kunt u hier bestellen.