Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

4000 beleggers ontmoeten op één dag?

Op 27 september aanstaande vindt alweer de vijfde editie van de BeleggersFair plaats, het grootste beleggersevenement van Nederland waarop heel beleggend Nederland elkaar ontmoeten kan. 

Al vele sponsoren en partners hebben zich reeds gecommitteerd. Maar er zijn nog tal van mogelijkheden. Zo kunt u de bezoekers bereiken via het geven van masterclasses, snelcursussen en/of Gouden Tips. Bovendien kunt u zichzelf profileren op de beursvloer en zo direct in contact komen met ruim 4.000 (online) bezoekers. Tevens kunt u uw doelgroep bereiken door zich aan te sluiten bij de Week van de Belegger, waarvan de BeleggersFair hét sluitstuk is. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Geïnteresseerd? Neem direct contact op via +31(0)85 – 27 34 886 met Ferry Roersma of via f.roersma@3xi.nl.

Read More

Interessante snelcursussen op BeleggersFair

Tijdens de BeleggersFair 2019 geven verschillende partijen elf snelcursussen over uiteenlopende onderwerpen.

Via deze snelcursussen worden beleggers in staat gesteld om zich snel te informeren over  beleggingsonderwerpen. OHV Vermogensbeheer behandelt deze keer: ‘De nieuwe president van de ECB en de gevolgen voor financiële markten en de spaarrente’.

Een andere snelcursus is: ‘Een kijkje in de keuken van het best presterende hedgefonds van Nederland’ van het VOC Fonds, StuiverAsset Management. U kunt ook kiezen voor ‘Handelen in Exchange Traded Funds, tips & tricks’ van THINK ETF I van EcK.

De snelcursussen duren per sessie een half uur. De eerste begint om 10.15 uur en de laatste om 15.45 uur.

De cursussen zijn voor de bezoekers van de BeleggersFair gratis toegankelijk.

Nog geen ticket? Bestel hem hier!

 

Read More

Gratis masterclasses op BeleggersFair

Tijdens de BeleggersFair geven beleggingsexperts de gehele dag  gratis masterclasses, met voor iedere belegger wat wils.

De masterclasses worden in vijf verschillende zalen onder meer gegeven door Commerzbank, BNP Paribas, OHV Vermogensbeheer, Stuiver Asset Management en Nationale Nederlanden Bank.

Voorbeelden van masterclasses zijn: ‘Rendement maken en risico’s beperken’ door Christophe Cox en John Beijer (Commerzbank), ‘Beleggen in Duits vastgoed’ door Martin van Gooswilligen (SynVest), ‘Leer beleggen als Warren Buffett: in theorie & praktijk’ door John Brenninkmeijer en Hendrik Oude Nijhuis (ValueMachines), ‘De oplossing voor het obligatie-dilemma in uw beleggingsportefeuille: het RBA Fonds’ door Rob Stuiver (Stuiver Asset Management), ‘Waarom juist nu investeren in hoogrentende MKB’ door Ivo Feeke (Voordegroei), ‘Beleggen kan op verschillende manieren: wat zijn de voor -en nadelen?’ door Michel Engbers (Nationale Nederlanden Bank) en ‘Rendement behalen met obligaties’ door Peter Abma en Thomas Kalsbeek (Fresh Fixed Income Fund).

De masterclasses duren per sessie drie kwartier. De eerste ‘ronde’ duurt van 10.15 tot 11.00 uur, de tweede van 13.30 tot 14.15 uur en de derde van 15.15 tot 16.00 uur.

Raadpleeg het programma voor het volledige aanbod, en geef uw vermogen een nieuwe impuls.

Nog geen ticket? Bestel hem hier!

Read More

Gouden Tips van Martine Hafkamp, Nico Bakker en John Beijer

Op de BeleggersFair worden deze keer de Gouden Tips verzorgd door o.a. Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer), Nico Bakker (BNP Paribas) en John Beijer (Beursfoon). 

Exclusief voor de bezoekers van De BeleggersFair op 27 september geven deze beursgoeroes hun beste tips prijs. De Gouden Tips worden verspreid over de gehele dag bekendgemaakt.

Martine Hafkamp is oprichter, algemeen directeur en mede-eigenaar van Fintessa Vermogensbeheer en tweevoudig winnaar van de Gouden Stier. Persoonlijk maatwerk staat bij haar centraal. Fintessa is door de lezers van cash verschillende jaren aaneen verkozen tot beste vermogensbeheerder.

Nico Bakker is technisch analist met visuele analyse ofwel chart reading als specialisatie. Hierbij gebruikt hij  een eigen methodiek, Dashboard Beleggen genaamd, dat met objectieve indicatoren trend en sentiment meet. Nico heeft onder meer ABN Amro Bank gewerkt en is nu hofleverancier van technische analyse binnen BNP Paribas Markets.

John Beijer is directeur van Beursfoon en heeft ruim twintig jaar ervaring met de handel in aandelen, opties, turbo`s en futures. Beursfoon geeft handelssignalen voor een breed scala aan beleggers, van daghandel tot lagere termijn.

Nog geen ticket? Bestel hem hier!

Read More

Corné van Zeijl over beleggingstrends 2020

Corné van Zeijl, de bekende analist, beurscommentator en strateeg van vermogensbeheerder Actiam, laat tijdens de ochtenduren op de BeleggersFair zijn licht schijnen over 2020. Wat zijn de interessante beleggingstrends voor 2020? Waar liggen hier de kansen?

Corné startte zijn carrière bij Actiam in september 1994 als portfoliomanager, verantwoordelijk voor het beheer van zowel aandelen als obligaties. Hij is betrokken bij de samenstelling van Actiam’s modelportefeuilles.

Corné is een bekend spreker in verschillende media en op conferenties en schreef verschillende boeken (o.a.: ‘Centen en sentiment’, een boek over de psychologische aspecten van het gedrag van beleggers).

Van Zeijl begon zijn carrière in 1986 bij Staalbankiers als analist en werkte o.a. voor Robeco Effectenbank, Zurich Insurance en SNS REAAL. Corné is afgestudeerd in Bedrijfseconomie aan de Haagsche Hoogeschool, VBA-gecertificeerd en is geregistreerd als Investment Manager bij het Dutch Securities Institute.

Nog geen ticket? Bestel hem hier!

Read More

Roelof Hemmen dagvoorzitter bij BeleggersFair

Roelof Hemmen is de dagvoorzitter van de BeleggersFair op 27 september. Roelof is voornamelijk bekend van het RTL Nieuws, waar hij zeventien jaar één van de anchors was.

Hemmen heeft voor verschillende media gewerkt: bij de krant (Haagsche Courant, Telegraaf), bij de televisie (RTL Nieuws) en bij de radio (BNR Nieuwsradio).

“Ik begon op straat als jonge politieverslaggever. Moorden, rellen, branden, volkse boeven en deftige fraudeurs. Ik was erbij, en ik leerde. Ik leerde mijn stad kennen, de mensen, en ik leerde waarnemen en verslag doen. Als televisieverslaggever stond ik vooraan bij het grote nieuws. Ik versloeg de opkomst en de ondergang van Pim Fortuyn, ik zag de ellende van de oorlog in Afghanistan en ik registreerde het immense verdriet en de woede, die de ramp met de MH17 losmaakte”, stelt Roelof op zijn website.

“Ik was zeventien jaar één van de anchors van het RTL Nieuws. Het was een eer om te mogen opdienen wat de beste mensen van de Nederlandse nieuwstelevisie maakten. Ik heb er geleerd hoe je een uitzending voorbereidt en draagt. Hoe je de juiste toon vindt, hoe je contact maakt via een camera. En het belangrijkste wat ik geleerd heb, is hoe je natuurlijk kunt zijn in de onnatuurlijke omgeving van een tv-studio”, vertelt Roelof verder.

Roelof werkt nu voor BNR, maar wordt ook vaak als dagvoorzitter/debatleider ingeschakeld. “Ik ben op een podium net zo thuis als in een studio. In het Nederlands of in het Engels. Al vijftien jaar. Het debat is mij dierbaar, een interview voor een volle zaal kan ongelooflijk intiem zijn, ik hou van interactie, en ik garandeer dat het ontstaat. Ik laat andere mensen sprankelen. Ik geef energie, en dat maakt energie los.”

Nog geen ticket? Bestel hem hier?

 

Read More

BeleggersFair opnieuw in rijksmonument Beurs van Berlage

De BeleggersFair wordt op 27 september opnieuw in de Amsterdamse Beurs van Berlage gehouden. Dit gebouw is een rijksmonument gelegen in het historische centrum van de hoofdstad, met een totale oppervlakte van 16.000m2.

De Beurs van Berlage is dé hotspot sinds 1903. In het gebouw houden verschillende bedrijven kantoor. Daarnaast worden hier de meest begerenswaardige en prestigieuze congressen, evenementen en tentoonstellingen georganiseerd. Ook zijn er aan het Beursplein en het Damrak twee restaurants gevestigd. Verder kunt u er drie escape rooms, een fietsenstalling en een super store van Tony’s Chocolonely vinden.

In de 80-er jaren van de vorige eeuw kreeg het gebouw al een maatschappelijke functie met concerten, evenementen en tentoonstellingen. De kosten voor ingrijpend funderingsherstel en achterblijvende huren, noopten de eigenaar (stadsdeel centrum) Beurs van Berlage in 2008 te verkopen. Vier publieke en private partijen kochten het vastgoed en namen de volledige exploitatie over. Sinds 2008 is de Beurs van Berlage een commanditaire vennootschap met vier gelijke aandeelhouders: de gemeente Amsterdam, De Key, Amvest en BPD.

Nog geen ticket? Bestel hem hier!

Read More

Een boost voor kennis én vermogen op BeleggersFair 2019

Vanaf 20 tot en met 27 september vindt weer de ‘Week van de Belegger’ plaats. Beleggen staat die week centraal voor een breed publiek. Ter afsluiting van de week wordt op vrijdag 27 september voor de vijfde keer het grootste beleggersevent van Nederland georganiseerd: de BeleggersFair 2019. Dit event in de Amsterdamse Beurs van Berlage zal vorm geven aan het motto ‘geef uw kennis én vermogen een boost’.

Gedurende de Week van de Belegger wordt met inspirerende bijeenkomsten antwoord gegeven op de toenemende vraag naar kennis op het gebied van persoonlijke financiën. De focus van de ’Week’ ligt op educatie. Tijdens de Week van de Belegger kan een breed publiek zich informeren over de laatste ontwikkelingen en trends rond het opbouwen van vermogen.

De BeleggersFair

De vijfde editie van de BeleggersFair vindt 27 september plaats in de historische Beurs van Berlage te Amsterdam. Het event biedt een divers en breed programma en is daarmee een uitstekende investering voor zowel gevorderde als beginnende particuliere beleggers die zowel hun kennis als hun vermogen willen vergroten. Gastheer is Roelof Hemmen, bekend van RTL en BNR.
Gedurende de dag nemen geven financiële goeroes hun gouden tips voor 2020 aan de bezoekers.

Toonaangevende sprekers

Naast de gouden tips geven onder anderen Dominique Dijkhuis (AFM), Corné van Zeijl (Actiam), en Edin Mujagić (OHV Vermogensbeheer) acte de présence. Ook zijn er talkshows vol opinie en debat. Daarnaast kunnen zowel beginnen als gevorderde beleggers gratis masterclasses en snelcursussen bijwonen om hun kennis bij te schaven of te verbreden.

Entreekaarten voor de BeleggersFair zijn verkrijgbaar via deze website

Read More

Masterclasses nu terug te bekijken op video

Bezoekers van de BeleggersFair hadden de keuze uit maar liefst vijftien drukbezochte masterclasses. U kunt deze nu terugkijken op video.

Gedurende de dag waren er drie rondes masterclasses in de Beurs van Berlage. Tijdens deze masterclasses gaven gerenommeerde sprekers in een half uur tijd gedegen en actuele informatie geven waarmee bezoekers zowel hun kennis als vermogen een boost konden geven.

Lijkt één van onderstaande masterclasses u interessant en was u niet in de gelegenheid om deze te bezoeken? Klik dan hier, vul uw gegevens in en kijk de masterclasses terug.

Masterclasses

 • Beleggen als Warren Buffett met ETF’s Martijn Rozemuller, Think ETF’s | VanEck
 • 5 manieren om kansrijke aandelen te vinden op de beurs Siegfried Kok, BNP Paribas OBAM
 • Wat gaat Blockchain voor de vastgoedmarkt betekenen? Drs. Esther Dekker, Jacco van Herwaarden & Joost de Kruijff, Dominium
 • 5 hardnekkige excuses om niet in vastgoed te beleggen Huib Boissevain, Annexum
 • Investeer nu in hoogrentende MKB-leningen! Ivo Feeke, Voordegroei
 • Rendement maken en risico’s beperken in 2019 John Beijer, Turbotrends & Christophe Cox, Commerzbank
 • De ins & outs van beleggen in whisky? Marjolijn de Roode, Scotch Whisky International
 • All Markets Fund, 5 sterren en hoogste rendement in Morningstar Frans Schreiber, Elite Fund Management
 • Workshop duurzaam beleggen met ZZP Pensioen Maarten Post, Stichting ZZP Nederland
 • De geheimen van obligatiebeleggingen Peter Abma, OHV vermogensbeheer
 • Kansen in de markt vinden met Dashboard Analyse Nico Bakker, BNP Paribas Markets
 • Beleggen met bescherming drs Richard de Jong RBA, Van Lieshout & Partners
 • Investeren in De Belgische Ardennen: Dubbel genieten: populaire regio en waardestijging! Werner Spranghers & Mathias Tanghe, Immpulse
 • Crowdfunding, een goed alternatief voor uw (aandelen) beleggingen? Wim Burger, Geldvoorelkaar.nl
 • Profiteer nu van het herstel in grondstoffen Willem Middelkoop, Commodity Discovery Fund
Read More