Bram Voermans
Bram VoermansBedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”
Elkeweekgeld.nl

Snelcursus | 11:15 – 11:45 uur

Ontdek de geheimen van opties

Een expert vertelt hoe hij succesvol is met optiebeleggen. In korte tijd leert u de belangrijkste aspecten van opties. Wat zijn opties, hoe werken ze en waar moet je op letten? Na deze snelcursus weet u dat u met opties minder risico kunt lopen en meer rendement kunt maken.

Spreker: Bram Voermans, Optiespecialist bij ElkeWeekGeld.nl

Biografie

In het jaar 1987 is Bram Voermans geïnteresseerd geraakt in de financiële wereld. Die beurscrash maakte als tiener veel indruk. Sindsdien wil hij alles weten over de achterliggende mechanismen. Hij heeft een universitaire studie accountancy afgerond en heeft als registeraccountant gewerkt bij PwC. Hij was ook werkzaam als risk manager en financieel directeur bij bedrijfsonderdelen van Shell.

Bram leest alles over geldzaken, economie, opties, aandelen, beurzen. De laatste jaren richt hij zich 100% op het doorgronden van de mogelijkheden op de beurs. Strategieën volgen van anderen, evalueren en zelf bedenken. Wat werkt en wat niet? Hoe kan op een veilige manier toch een goed rendement worden behaald? Er zijn heel wat uren in gaan zitten; kennis vergaren en het daadwerkelijk testen en uitproberen.

Met zijn kennis en ervaring heeft Bram een optiesysteem gebouwd. Het is mogelijk de posities van zijn systemen te volgen. Hiervoor is geen optiekennis nodig en het kost maar 1 minuut per week. Rendementen in 2022 bedroegen meer dan 25% en dat was behaald met een zeer beperkt risico. Er werd maar 1 keer een verlies gemaakt van 1.4%.