Bram Voermans
Bram VoermansBedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”
Elkeweekgeld.nl

Snelcursus

Ontdek de geheimen van opties

Een expert vertelt hoe hij succesvol is met optiebeleggen. In korte tijd leert u de belangrijkste aspecten van opties. Wat zijn opties, hoe werken ze en waar moet je op letten? Na deze snelcursus weet u dat u met opties minder risico kunt lopen en meer rendement kunt maken.

Biografie

In het jaar 1987 is Bram Voermans geïnteresseerd geraakt in de financiële wereld. Die beurscrash maakte als tiener veel indruk. Sindsdien wil hij alles weten over de achterliggende mechanismen. Hij heeft een universitaire studie accountancy afgerond en is altijd in financiële functies werkzaam geweest. Ook was hij Risk Manager bij Shell.

Bram lees alles over geldzaken, economie, opties, aandelen, beurzen. De laatste jaren richt hij zich 100% op het doorgronden van de mogelijkheden op de beurs. Strategieën volgen van anderen, evalueren en zelf bedenken. Wat werkt en wat niet? Hoe kan op een veilige manier toch een goed rendement worden behaald? Er zijn heel wat uren in gaan zitten; kennis vergaren en het daadwerkelijk testen en uitproberen.

Met zijn kennis en ervaring heeft Bram een optiesysteem gebouwd. Het is mogelijk de posities van zijn systemen te volgen. Hiervoor is geen optiekennis nodig en het kost maar 1 minuut per week. Rendementen in 2020 bedroegen meer dan 30%.