Christian van Tooren
Christian van ToorenSenior Analist
FDSF

Masterclass | 10.00 – 10.45 uur

Ontdek de 3 voordelen van het opnemen van MKB-leningen in uw beleggingsportefeuille.

Vroeger bracht u als particulier uw spaargeld naar de bank en de bank leende het uit o.a. aan mkb bedrijven. De marge tussen uw rente en de rente aan de ondernemer was voor de bank. Nu met het MKB leningenfonds Fresh Dutch SME Fund (FDSF) is de marge voor u! Via het FDSF leent u uw vermogen direct uit aan het Nederlandse MKB zonder tussenkomst van een bank. Het FDSF biedt u de mogelijkheid te beleggen in leningen aan het Nederlandse MKB. Het fonds is breed gespreid over verschillende sectoren, marktsegmenten en regio’s. Door te beleggen in het FDSF, ontvangt u een aantrekkelijk en stabiel rendement en draagt u bij aan de groei van het Nederlandse bedrijfsleven. 

Wilt u weten hoe u ook in MKB leningen kunt investeren en welke 3 voordelen MKB-leningen opleveren voor uw portefeuille? Kom naar onze masterclass.

Sprekers

  • Erik Bakker, CEO OHV Vermogensbeheer
  • Bart Vemer, Portefeuillemanager FDSF
  • Christian van Tooren, Senior Analist FDSF

Deze masterclass wordt u aangeboden door OHV Vermogensbeheer

Biografie

Christian van Tooren heeft 6 jaar geleden zijn intreden gedaan in de beleggingswereld. Hij ziet als analist een veranderde wereld, waarin de banken zich terugtrekken uit het MKB en waar kansen ontstaan voor een alternatieve manier van financieren. Als analist is hij verantwoordelijk voor de kredietanalyses en monitoring van de beleggingen. Heeft naast zijn master aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ook zijn CFA level 2 behaald.