Christian van Tooren
Christian van ToorenSenior Analist
FDSF

Masterclass

Beleg in het Nederlandse MKB, de motor van de Nederlandse economie: Fresh Dutch SME Fund 

Het Fresh Dutch SME Fund biedt u de mogelijkheid te beleggen in leningen aan het Nederlandse MKB. Het fonds is breed gespreid over verschillende sectoren, marktsegmenten en regio’s. Door te beleggen in het Fresh Dutch SME Fund, ontvangt u een aantrekkelijk en stabiel rendement en draagt u bij aan de groei van het Nederlandse bedrijfsleven.

De aandelenbeurs is volatiel, rentes zijn gestegen en de vastgoedmarkt lijkt het hoogtepunt te hebben bereikt. Ook in deze turbulente periode hebben wij weer bewezen dat beleggen in het Nederlandse MKB leidt tot een aantrekkelijk rendement tegen een gematigd risico. Tijdens de masterclass wordt ingegaan op deze unieke manier om te beleggen in het Nederlandse MKB. Aan de hand van een aantal voorbeelden zullen we u laten zien hoe het Fresh Dutch SME fund de juiste MKB leningen weet te selecteren en hoe u hierdoor een bijdrage kan leveren bijdragen aan de groei van het Nederlandse MKB. Het Fresh Dutch SME Fund is het eerste Nederlandse beleggingsfonds waarin belegd kan worden door zowel particulieren als institutionele partijen en kent een goede verhandelbaarheid.

Sprekers
Erik Bakker, CEO OHV Vermogensbeheer
Bart Vemer, Portefeuillemanager FDSF
Christian van Tooren, Senior Analist FDSF

Biografie

Christian van Tooren heeft 5 jaar geleden zijn intreden gedaan in de beleggingswereld. Hij ziet als analist een veranderde wereld, waarin de banken zich terugtrekken uit het MKB en waar kansen ontstaan voor een alternatieve manier van financieren. Als analist is hij verantwoordelijk voor de kredietanalyses en monitoring van de beleggingen. Heeft naast zijn master aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ook zijn CFA level 2 behaald.