Christophe Cox

Biografie 

Christophe Cox is verantwoordelijk voor de beursgenoteerde beleggingsproducten van Commerzbank die worden uitgegeven op de Nederlandse en Belgische markt. Hij staat in voor de uitgifte van nieuwe beursproducten, het opvolgen van uitgegeven producten, het onderhouden van klantenrelaties, alsook verschillende marketing gerelateerde activiteiten zoals het organiseren van online én offline events voor beleggers. Als uitgever van verschillende soorten beursproducten is Commerzbank prominent aanwezig in Europa. Met een aanbod van meer dan 160 000 financiële producten in Europa en een jarenlange ervaring geldt Commerzbank als één van de grootse en meest prominente uitgevers van beursproducten in Europa.

Rendement maken en risico’s beperken

Masterclass 13.30 – 14.15 uur

2019 is begonnen met een flinke opwaartse rally. De grote vraag is nu, zet deze trend zich voort en waar valt het rendement te behalen? Veel beleggers kijken toch nog met argusogen terug naar het afgelopen beursjaar waar de markten een stap terug deden. Iedereen is op zoek naar een hoger rendement in combinatie met een lager risico.

In deze Masterclass geeft John Beijer, Senior Analist van Turbotrends, zijn visie op de financiële markten en deelt hij zijn veel belovende aandelen voor 2020 met u. Uiteraard ontbreekt zijn korte en lange termijn visie op de AEX-index niet.

Daarnaast laat hij de verschillende portefeuilles van TurboTrends zien. Beleggers kunnen deze gebruiken om via autotrading rendement te behalen in stijgende, dalende of stabiel blijvende markten. Christophe Cox, productspecialist van Commerzbank, geeft daarbij een overzicht van de verschillende beursproducten waar u als belegger gebruik van kunt maken. Tijdens de masterclass kunt u zich laten inspireren door nieuwe handelsideeën.

Turbotrends is gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers met het aan- en verkopen van aandelen, opties, Turbo’s en futures. In tegenstelling tot andere partijen hebben ze een geheel open structuur en kunt u te allen tijde hun specialisten gewoon bellen of bezoeken.

Commerzbank is uitgever van beleggingsproducten die genoteerd zijn op Euronext Amsterdam en verhandelbaar zijn via uw eigen bank of broker. Hierbij heeft u als belegger keuze uit verschillende soorten beleggingsproducten op honderden verschillende onderliggende waarden. Daarnaast geeft Commerzbank dagelijks nieuwe producten uit, niet alleen om het huidige aanbod actueel te houden, maar ook worden er regelmatig nieuwe onderliggende waarden toegevoegd zodat u altijd een beursproduct vindt dat bij u past.

Klik hier om u gelijk aan te melden voor deze masterclass! Let op: vol = vol 

Talkshow: Beleggen met een hefboom 
10.10 – 10.30 uur 

Lineair beleggen is wat de meeste mensen doen, 1% koersstijging ~ 1% rendement. Het inzetten van producten met een hefboomwerking biedt mogelijkheid om meer dan die 1% rendement te realiseren. Is dat voor iedereen weggelegd, hoe werkt dat en vooral hoe zit het dan met het risico! Stijgt dat dan net zo hard mee of is die gedacht ingegeven door onze calvinistische inslag…? Tijdens deze talkshow bespreken een producent van hefboomproducten, een beleggingsportefeuille specialist en een optiespecialist de zin en onzin van de hefboom!

Deelnemers talkshow
– Christophe Cox, Commerzbank
– Rob Stuiver, Stuiver Asset Management