Corne van Zeijl

Biografie 

Corné startte zijn carrière bij ACTIAM in september 1994 als portfoliomanager Nederlandse aandelen. Sinds 2016 is hij verantwoordelijk voor asset allocatie binnen ACTIAM. Corné is een bekend spreker in verschillende media, zoals RTL, BNR, Radio1 en Telegraaf VNDG en op conferenties.  

Wekelijks publiceert hij een column in het Financieele Dagblad. Daarnaast schreef hij verschillende boeken (o.a.: ”Centen en sentiment”, een boek over de psychologische aspecten van het gedrag van beleggers). Corné begon zijn carrière in 1986 bij Staalbankiers als analist en werkte o.a. voor Robeco Effectenbank, Zurich Insurance en SNS REAAL.  

Plenaire sessie 11.55 – 12.10 uur

Wat zijn de interessante beleggingstrends voor 2020? Waar liggen hier de kansen?
Pas op: Geld lenen levert geld op! Zou die ‘slogan’ de nieuwe beleggingstrend van 2020 kunnen worden. Na jaren van monetaire stimulering door de Centrale Banken, negatieve geldmarkttarieven (korte rente) en zonder een onbewolkte zonnige horizon, zou dan echt uw spaargeld aan de beurt zijn. En kan het dan zo zijn dat u nagenoeg risicoloos geld kan verdienen door te lenen?… Beleggingstrends 2020!