De Nederlandse overheid heeft regels opgesteld om evenementen en activiteiten veilig door te laten gaan, zoals het coronatoegangsbewijs. De BeleggersFair en de Beurs van Berlage sluiten zich hier natuurlijk bij aan, om onze bezoekers een veilig en gezond verblijf te bieden.

Het coronatoegangsbewijs (een QR-code) kan in de CoronaCheck-App getoond worden of u kunt een papieren bewijs aanmaken en printen via coronacheck.nl. Deze QR-code wordt gescand bij binnenkomst bij de Beurs van Berlage. Zodra er aan tenminste een van de volgende bewijzen is voldaan, krijgt u toegang tot de BeleggersFair: voor Nederlandse bezoekers gaat het om het vaccinatiebewijs, het herstelbewijs of het testbewijs (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit). Voor internationale bezoekers geldt dat ze het Digitale Corona Certificaat (DCC) moet kunnen tonen.

Belangrijk: als u het coronatoegangsbewijs niet kunt tonen of als u niet voldoet aan één van bovenstaande bewijzen dan kunnen wij u geen toegang verlenen tot de BeleggersFair.

Klik hier voor de checklist naar een evenement met CoronaCheck