Crowdfunding, een goed alternatief voor uw (aandelen) beleggingen?

Crowdfunding maakt een opmars door als beleggingsvorm. In 2018 werd al 183 miljoen euro opgehaald dankzij duizenden investeerders die investeren in MKB ondernemingen. De crowdfundingmarkt bevindt zich inmiddels in een volwassen fase en biedt volop kansen voor beleggers. Tijdens deze masterclass gaat Wim Burger (Business Development Manager van Geldvoorelkaar.nl) in op de kansen en risico’s bij het beleggen in crowdfundingprojecten. Hoe verhoudt crowdfunding zich tot de traditionele beleggingsvormen wat betreft rendement, risico en transparantie? Hoe bouwt u een rendabele portefeuille aan crowdfundingprojecten op?

Geldvoorelkaar.nl (www.geldvoorelkaar.nl) is het grootste en meest ervaren crowdfundingplatform van Nederland. Meer dan 12.000 investeerders zijn actief op het crowdfundingplatform en beleggen in MKB ondernemingen door heel Nederland. Inmiddels haalde Geldvoorelkaar.nl voor meer dan € 145 miljoen euro aan financiering op.

Wim Burger MBA is Business Development Manager bij Geldvoorelkaar.nl en begeleidt investeerders en ondernemers bij succesvol crowdfunden. Daarnaast is hij fanatiek (crowdfunding) belegger.