Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Dé Gouden Tipgevers van de BeleggersFair

Exclusief voor de bezoekers van de BeleggersFair 2018 geven verschillende beursgoeroes hun beste Gouden Tips prijs. We stellen de eerste tipgevers alvast aan u voor.

De Gouden Tips zijn al vanaf de eerste editie een vast onderdeel van de BeleggersFair. Het idee is dan ook even simpel als doeltreffend: midden op de beursvloer geven de bekendste goeroes van Beleggend Nederland hun tips voor de markt van vandaag. Heeft u een vraag, dan kunt u deze direct stellen.

Doe er direct uw voordeel mee en speel in op de kansen die het beleggingsjaar 2019 biedt.

De eerste tipgevers van 2018 (binnenkort volgen nieuwe namen):

Nico Bakker, Technisch Analist bij BNP Paribas Markets
Bakker is zijn carrière als Technisch Analist bij ABN Amro begonnen, waar hij als Hoofd Desk Technische Analyse verantwoordelijk was voor het definiëren en uitdragen van een technische visie op aandelen, valuta, rente en grondstoffen t.b.v. trading relaties en adviseurs van Private Banking. Sinds 2007 is Bakker werkzaam als zelfstandige Technische Analyse Coach, gelieerd aan en TA hofleverancier van BNP Paribas Markets.

Als TA coach signaleert hij kansen en bedreigingen, meldt hij technische condities in zijn Chart Navigator en presenteert hij het concept van Dashboard Beleggen. Bakker is technisch analist en coach voor actieve doe-het-zelf beleggers. Ook is hij columnist, trainer en inspirerende presentator op diverse beleggersevenementen.

Naast de Gouden Tips zal Nico Bakker op de BeleggersFair ook een masterclass verzorgen.

Martine Hafkamp, algemeen directeur Fintessa Vermogensbeheer
Martine Hafkamp is het boegbeeld van Fintessa Vermogensbeheer, een zelfstandige, onafhankelijke en gespecialiseerde vermogensbeheerder. Fintessa biedt op een actieve en verfrissende manier een uitgebreide reeks van effectendiensten aan vermogende particuliere beleggers en instituten waarbij persoonlijk maatwerk en onafhankelijkheid centraal staan.

Hafkamp studeerde bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en deed daarna de opleiding tot beleggingsanalist. Ze is oprichter, algemeen directeur en mede-eigenaar van Fintessa Vermogensbeheer en tweevoudig winnaar van de Gouden Stier.

Tijdens de BeleggersFair 2016 kreeg zij de trofee voor de Beste Beleggingsexpert uitgereikt. Fintessa is door de lezers van Cash en Cashcow tijdens het grote beleggersonderzoek voor de zevende keer op rij gekozen tot de Beste Vermogensbeheerder van Nederland.

Geert-Jan Nikken, Directeur LeoMont & Initiatiefnemer TradeIdee.nl
Geert-Jan Nikken is directeur van LeoMont en initiatiefnemer van TradeIdee.nl. LeoMont verleent een divers scala van financiële diensten aan particuliere en professionele cliënten.

Daarnaast is Nikken een veel gelezen en gewaardeerd columnist. Zijn heldere en scherpe analyses, gecombineerd met een vleugje humor, zijn dagelijks te vinden op TradeIdee.nl.

Wilt u de Gouden Tips van deze drie goeroes niet missen? Bestel dan hier uw ticket voor BeleggersFair 2018.