Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

De locatie: Beurs van Berlage

Na alle enthousiaste reacties van vorig jaar zal de BeleggersFair 2018 opnieuw plaatsvinden in de Beurs van Berlage; een zeer toepasselijke locatie midden in het financiële hart van Amsterdam.

Dit historische gebouw op het Beursplein had vanaf 1903 tot 1998 een beursfunctie en schreef in 1978 geschiedenis door onderdak te bieden aan de eerste optiebeurs in Europa. Met authentieke beursnisjes en indrukwekkende zalen is het gebouw doordrongen van de beleggingsgeschiedenis van Nederland. Een betere plek voor de BeleggersFair is er simpelweg niet.

Bij de opening van het gebouw deden vier soorten beurzen hun intreden. De Effectenbeurs, Schippersbeurs, Graanbeurs en Goederenbeurs hadden ieder een eigen zaal met vergader- en veilingzalen om de handel te bedrijven.

Na het vertrek van de Beurzen in de Beurs van Berlage kreeg het gebouw de functie die Berlage tijdens het maken van het ontwerp al voor ogen had: een publiekspaleis. Op 2 februari 2002 diende de Beurs van Berlage zelfs als locatie voor het burgerlijk huwelijk van kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima.

Sinds 2008 is de Beurs van Berlage een congres- en evenementencentrum met als missie de beste te zijn op 5-sterrenniveau. Een ambitie die perfect aansluit bij het grootste beleggersevenement van Nederland: de BeleggersFair.

Tickets kunt u nu hier reserveren. Tot 9 november in de Beurs van Berlage!