Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Er werd weer gehandeld in de Beurs van Berlage

Tijdens de BeleggersFair werd er net als vanouds weer volop ‘gehandeld’ op de beursvloer in de Beurs van Berlage. Of het nu ging om beleggingsproducten- of diensten, het delen van Gouden Tips of het delen van visies tijdens verschillende talkshows.

Bezoekers van de BeleggersFair konden alle informatie die zij zochten vinden op de bruisende beursvloer. Vele aanbieders waren aanwezig in de Beursmet hun stand om alle geïnteresseerden van informatie te voorzien.

Uiteraard trokken ook de beleggingsgoeroes veel publiek, die op de beursvloer hun Gouden Tips prijsgaven. Zowel Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer), Nico Bakker (BNP Paribas), Geert Jan Nikken (TradeIdee), John Beijer (Turbotrends), Thomas Kalsbeek (OHV Vermogensbeheer) en Istvan Pinter (Funding Circle) kregen uitgebreid de tijd om hun visie te geven over de volgens hen kansrijke investeringen.

De Talkshows trok even zoveel publiek. Zowel Cash-redacteur Freek Tewes als BeleggersFair-dagvoorzitter Charles Groenhuijsen interviewden gedurende de dag een uiteenlopende groep beleggingsexperts over verscheidene onderwerpen.

En dan was er nog het AEX Beursspel van Commerzbank. Bezoekers konden de slotkoers van de index op 9-11 gokken en maakten kans op de slotstand van de AEX-index in euro’s.