Erik Bakker
Erik BakkerCEO
OHV Vermogensbeheer

Masterclass | 10.00 – 10.45 uur

Ontdek de 3 voordelen van het opnemen van MKB-leningen in uw beleggingsportefeuille.

Vroeger bracht u als particulier uw spaargeld naar de bank en de bank leende het uit o.a. aan mkb bedrijven. De marge tussen uw rente en de rente aan de ondernemer was voor de bank. Nu met het MKB leningenfonds Fresh Dutch SME Fund (FDSF) is de marge voor u! Via het FDSF leent u uw vermogen direct uit aan het Nederlandse MKB zonder tussenkomst van een bank. Het FDSF biedt u de mogelijkheid te beleggen in leningen aan het Nederlandse MKB. Het fonds is breed gespreid over verschillende sectoren, marktsegmenten en regio’s. Door te beleggen in het FDSF, ontvangt u een aantrekkelijk en stabiel rendement en draagt u bij aan de groei van het Nederlandse bedrijfsleven. 

Wilt u weten hoe u ook in MKB leningen kunt investeren en welke 3 voordelen MKB-leningen opleveren voor uw portefeuille? Kom naar onze masterclass.

Sprekers

  • Erik Bakker, CEO OHV Vermogensbeheer
  • Bart Vemer, Portefeuillemanager FDSF
  • Christian van Tooren, Senior Analist FDSF

Deze masterclass wordt u aangeboden door OHV Vermogensbeheer

Biografie

Erik Bakker is bij OHV als CEO verantwoordelijk voor strategie, sales en marketing en communicatie intern en extern. Erik ziet een aantal trends in de financiële wereld waar disintermediatie er een van is. OHV heeft hierop ingespeeld door meerderheidsaandeelhouder te worden van het MKB-financieringsplatform Voordegroei en zo in combinatie met de sourcing en analyse van Voordegroei middels haar twee MKB Fresh Funds een unieke beleggingscategorie aan haar interne en externe relaties te kunnen aanbieden en zo ook een bijdrage te leveren aan de Nederlandse economie.