Esther Dekker

Drs. Esther Dekker, property director Dominium 

“When work is pleasure, life is joy” 

Ik ben een harde werker met een passie voor vastgoed en innovatieve technieken zoals blockchain en circulariteit. Ik ben iemand die zich met hart en ziel inzet om altijd het beste resultaat te bereiken. 

Mijn werk maakt mij gelukkig als ik van toegevoegde waarde heb kunnen zijn voor mijn relaties en opdrachtgevers. Op mijn blogwebsite schrijf ik op een praktische manier over vastgoed gerelateerde onderwerpen met als doel kennis te verspreiden en mijn opdrachtgevers goed en eerlijk advies te kunnen geven. 

Mogelijkheden creëren en nieuwe technieken toepasbaar te maken op deze dynamische markt, dat is waar ik iedere dag voor sta. Creativiteit, betrouwbaarheid en ‘afspraak is afspraak’ kenmerkt mijn manier van werken. Ik ben altijd op zoek naar oplossingen om de juiste match te maken: voor de belegger, voor de huurder en de verhuurder. 

Wat mij onderscheidend maakt is de passie die ik in mijn werk leg. Het aankopen van een beleggingsobject, de keuze maken voor een woning, het zijn allemaal beslissingen die je weloverwogen neemt en waar ik je graag bij adviseer. De puzzel voor klanten compleet maken waardoor zij een weloverwogen en juiste keuze kunnen maken is waar ik voldoening van krijg. 

De dynamiek van de markt, het verbinden van mensen, het persoonlijk contact en het gegeven dat ik oprecht iemand kan helpen geeft mij energie en maakt dit vak voor mij een passie!