Fons Ceustermans

CEO FCA INVESTMENT

Fons Ceustermans is met zijn Concept ‘Beleggen in Villagronden in de Belgische Ardennen’ 15 jaar geleden gestart.
Op dat vlak mag hij intussen als een betrouwbare marktleider worden genoemd. In België althans, en waarom niet straks ook in Nederland? En daarom aanwezig op 17 november op de BeleggersFair in Amsterdam…

Ceustermans kan terugvallen op een schat aan ervaring. Hij heeft 24 jaar gewerkt bij KBC, waar hij zich bezighield met alle aspecten van vermogensbeheer.
In 1999 startte Ceustermans F.C.A. Villagronden Ardennen op. Het is dus geen bedrijf dat zo maar even meelift op een trend. Zijn doel was duidelijk.

Via de banken en adviseurs kan de belegger kiezen uit verschillende beleggingsmogelijkheden.
Zijn ‘niche-aanpak’ en zijn strakke focus op een overigens heerlijke streek, net over de Nederlandse landsgrenzen heen, maakt dat hij de aantrekkelijkste pareltjes in de Belgische Ardennen heeft weten vinden.
Risico’s voor de belegger worden zo tot een minimum herleid. Bovendien schenkt Ceustermans persoonlijke aandacht aan zijn relaties.

Dat de waarde van de villagronden in de Belgische Ardennen een sterke stijgende curve blijven vertonen, vertelt Ceustermans u in zijn masterclass ‘Beleggen in Villagronden in de Belgische Ardennen’ op de BeleggersFair, van 13.30-14.00 uur, samen met Werner Spranghers en Mathias Tanghe.