Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Gouden Tips John Beijer: Aegon, ArcelorMittal en Fugro

Beursgoeroe John Beijer (TurboTrends) gaf op de BeleggersFair in Amsterdam drie Gouden Tips: Aegon, ArcelorMittal en Fugro.

“Aegon heeft het zwaar. Recent bleek dat de solvabiliteit in ons land onder druk stond. Maar Morningstar heeft gezegd dat het aandeel op de huidige niveaus interessant is”, zo stelde Beijer. “De huidige dip zie ik als een goed koopmoment. Het biedt kansen voor de lange termijn.” Voor de verzekeraar heeft Beijer een koersdoel van 5,50 euro.

“ArcelorMittal is de laatste jaren onder druk komen te staan. Maar we denken dat het een ideale koopkandidaat is, gezien de aantrekkende vraag en de aantrekkende staal- en ertsprijzen.” Beijer heeft voor het staalbedrijf een koersdoel van 21,30 euro.

“Veel particulieren hebben Fugro in portefeuille, maar het aandeel is enorm afgestraft. Er was angst in de markt voor een herfinanciering en een emissie. We denken dat de bodemonderzoeker nu wel de bodem heeft bereikt. We verwachten dat het in 2020 een comeback gaat maken.” Het koersdoel van Beijer voor Fugro is 10,50 euro.

Voor hij aan zijn Gouden Tips begon, drukte Beijer de aanwezigen op het hart om de aandelenportefeuille te spreiden. “Dat is superbelangrijk”, aldus de analist.

Wilt u de verschillende onderdelen van de BeleggersFair on demand terugkijken? Dat kan hier.