Huib Boissevain

Biografie 

Huib Boissevain is oprichter en CEO van Annexum. Hij is 42 jaar als hij zijn baan bij Zurich opzegt en Annexum opricht met het doel interessante beleggingen in vastgoed aan te bieden aan particulieren.

“Ik wil alles weten en begrijpen: de markt, mijn klanten en de externe omgeving van de organisatie. Met onze persoonlijke dienstverlening en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt zorgen wij ervoor het optimale uit beleggingen te halen. Met 25 beleggingsfondsen is er altijd een fonds dat past bij uw doelen”.

Stelling: Beleggen in woningen, heeft het (nog) zin?

 Masterclass 10.15 – 11.00 uur

De woningmarkt is overspannen en de landelijke politiek roert zich. Dat is niet gek, want hoe los je als overheid een groot structureel tekort aan woningen op en zorg je ervoor dat woningen betaalbaar blijven? De politiek probeert de woningmarkt te beïnvloeden. Ze voert een ontmoedigingsbeleid naar investeerders op de woningmarkt en neemt maatregelen om meer en sneller (betaalbare) woningen te bouwen. Het resultaat van deze politieke keuzes: de huizenprijzen blijven stijgen en er worden niet meer (betaalbare) woningen gebouwd. Wat betekenen deze contraproductieve maatregelen voor het investeringsklimaat voor beleggers op de woningmarkt? Heeft het (nog) zin om te beleggen in woningen? Huib Boissevain geeft zijn heldere visie op dit onderwerp én gaat met u in gesprek over deze stelling.

Klik hier om u gelijk aan te melden voor deze masterclass! Let op: vol = vol