Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Inschrijvingen Week van de Belegger geopend!

De BeleggersFair is onderdeel van de Week van de Belegger (2 tot en met 9 november). Vele activiteiten over beleggen zullen worden georganiseerd door het hele land, toegankelijk voor iedereen, én veelal gratis te bezoeken!

Zeker nu Nederland geleidelijk verandert van zorgstaat in zelfzorgstaat, wordt de eigen financiële verantwoordelijkheid steeds belangrijker. Recente positieve economische ontwikkelingen maken dat Nederlanders meer dan ooit bezig zijn met geld, verantwoord beleggen en alternatieven om spaargeld te laten renderen. Daarom vindt ook dit jaar weer de Week van de Belegger plaats. Van 2 tot en met 9 november staat beleggen centraal.

Op 2 november zal de Week van de Belegger starten door een traditionele slag op de Beursgong op het Beursplein in Amsterdam. Diezelfde dag zal er een speciale Cashcow Financial Tabloid verschijnen bij De Telegraaf met alle ins en outs over de Week van de Belegger.

Bij de de Koninklijke Nederlandse Munt worden unieke rondleidingen gegeven en er vinden verspreid door Nederland vele gratis te bezoeken workshops en masterclasses plaats met financiële educatie, beleggen en rendement maken als doelstelling.

Tot slot is er op 9 november uiteraard nog het sluitstuk voor iedereen die ook maar enige interesse heeft in beleggen en rendement maken: de BeleggersFair.

Wilt u zich inschrijven voor activiteiten die georganiseerd worden tijdens de Week van de Belegger? Dat kan, en wel via de website WeekVanDeBelegger.nl!