Ivo Feeke

Biografie 

Ivo Feeke is al ruim 20 jaar werkzaam in de financiële sector in verschillende functies en bij verschillende bedrijven. Zo was hij o.a. werkzaam als Marketmaker op de optiebeurs (IMC),  Accountmanager Private Banking (ABN Amro) en Salesmanager Beleggingsfondsen (BNP Paribas). Hij is mede-oprichter van Voordegroei, een financieringsplatform voor het Nederlandse MKB. Daarnaast heeft hij een postdoctorale studie Economie afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Door zijn kennis en ervaring is hij volledig thuis in de wereld van de financiële markten en de uitdagingen waarmee deze sector te maken heeft.

Waarom juist nu investeren in hoogrentende MKB-leningen?

Masterclass 13.30 – 14.15 uur

Het financiële landschap verandert: traditionele machtsverhoudingen verschuiven, de rol van banken verandert en de rente voor sparend Nederland is vrijwel nihil. Na correctie voor belastingen en inflatie resteert er veelal een negatief rendement.

  • Zijn hoogrentende MKB-leningen hiervoor een oplossing?
  • Waarom zijn MKB-leningen een mooie toevoeging in de traditionele (particuliere) portefeuille?
  • Neem je dan een (te) groot risico?
  • Waar moet ik op letten? 
  • Waar gaat het naar toe met deze markt?

Tijdens deze interactieve masterclass zal Ivo u meenemen in de veranderende financiële wereld en het antwoord geven op deze en andere vragen.

Klik hier om u gelijk aan te melden voor deze masterclass! Let op: vol = vol