Jan Robert Schutte
Jan Robert Schuttedaytrader
Money2Work

Masterclass

Succesvol Day Traden met M2W-TSSystem

Traders Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte van Money2Work van CryptoAcademy verzorgen een masterclass speciaal voor traders die succesvol willen daytraden en dus ook hun resultaten willen verbeteren. Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte hebben hun sporen op de Amsterdamse Optiebeurs verdiend  als marketmaker/vloerhandelaar, zij beschikken over jarenlange praktijk beurs ervaring en trading vaardigheden.

In deze masterclass laten Aloys en Jan Robert aan de hand van het M2W-TSSystem zien hoe eenvoudig het kan zijn om succesvol te daytraden met de FXFlat MetaTrader 4. Aan de hand van live grafieken worden de vele voordelen van het TSSysteem stap voor stap toegelicht. Een erg interessante masterclass die voor zowel  beginnende als gevorderde daytrader niet te missen is!

Sprekers

  • Aloys Mattijssen, daytrader bij Money2Work
  • Jan Robert Schutte, daytrader bij Money2Work

Deze masterclass wordt u aangeboden door FXFlat

Biografie

De doorgewinterde traders Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte van Money2Work en CryptoAcademy hebben hun sporen op de Amsterdamse Optiebeurs verdiend als marketmaker/vloerhandelaar, zij beschikken over jarenlange praktijk beurs ervaring en trading vaardigheden. Mattijssen heeft diverse publicaties over (day)trading en trading in het algemeen gepubliceerd. Schutte heeft onlangs zijn nieuwe boek Crypto Trading uitgegeven. Cursussen worden altijd gegeven met behulp van live-charts.