Jean-Paul van Oudheusden
Jean-Paul van OudheusdenMarktanalist
eToro

Masterclass | 10.00 – 10.45 uur

Aandelenanalyse is makkelijker dan je denkt!

De aandelenbeurs heeft een grote aantrekkingskracht. Beursgenoteerde bedrijven zitten vol met prachtige verhalen, die hun bestuursvoorzitters ook nog eens mooi kunnen vertellen. Veel beleggers geven daarom de voorkeur aan individuele aandelen. Het juiste selecteren blijkt in de praktijk vaak niet zo gemakkelijk. Bedrijfspublicaties en analistenrapporten zitten vaak vol met technisch en financieel jargon. Bovendien is er zo enorm veel informatie beschikbaar, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen.

Met de juiste methode hoeft aandelenanalyse in de praktijk toch niet zo moeilijk te zijn. In deze Masterclass van eToro legt marktanalist Jean-Paul van Oudheusden, veelvuldig te horen op BNR Nieuwsradio, zijn beproefde methode uit en bespreekt daarbij aan de hand van de actualiteit een aantal concrete voorbeelden. Ook is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. 

Spreker: Jean-Paul van Oudheusden, Marktanalist bij eToro

Deze masterclass wordt u aangeboden door eToro

Talkshow | 12.35 uur

Derivaten kunnen nu helemaal uitkomst bieden

Het ‘gewone’ lineaire beleggen – waarbij een procentuele koersstijging of -daling zich 1-op-1 vertaalt in het rendement – hoeft afhankelijk met welk doel en op welke termijn wordt belegd niet de norm te zijn. Hoe derivaten als alternatief of aanvulling het beste kunnen worden ingezet varieert ook met de fase waarin markten zich bevinden. In deze talkshow bespreken specialisten hoe derivaten nu in roerige economische tijden en in aanloop naar een nieuwe conjunctuurcyclus van pas kunnen komen.

Gouden Tip | 15.10 uur

Op het podium op de beursvloer zal Jean-Paul van Oudheusden zijn Gouden Tips voor 2024 met u delen!

Biografie

Jean-Paul van Oudheusden, eToro’s marktanalist in Nederland, heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening, met senior posities bij onder andere  ABN AMRO, Royal Bank of Scotland en IEX Group. Sinds 2013 werkt Jean-Paul als freelance consultant en commentator voor verschillende toonaangevende financiële instellingen, banken en brokers. In 2020 startte hij zijn eigen bedrijf, Markets Are Everywhere, om beleggingsonderzoek en educatieve middelen voor particuliere beleggers aan te bieden.