John Beijer
John Beijer Senior Analist
Beurspro

Masterclass

Rendement maken en risico’s beperken in turbulente beurstijden

De financiële markten staan sinds het begin van dit jaar flink onder druk. De inflatie steeg in september naar een recordhoogte van 17,1 procent en mede hierdoor verhogen de centrale banken de rente fors. Ligt er een recessie in verschiet? En wat betekent dit voor uw beleggingsportefeuille?

Aandelen in 2023: houden, verkopen of juist instappen?
Christophe Cox en John Beijer vertellen tijdens deze masterclass alles over het ultieme doel van elke belegger: een hoger rendement behalen in combinatie met een lager risico.

John Beijer zal tijdens deze masterclass zijn persoonlijke marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde aandelenbeurzen. Onder meer Wall Street, Azië, Europa en uiteraard de AEX passeren de revue. Om in 2023 goed beslagen ten ijs te komen presenteert hij de aandelenfondsen die niet mogen ontbreken in uw beleggingsportefeuille voor 2023 aan de hand van 5 concrete handelstips. Eveneens neemt John met u door hoe u uw portefeuille tegen een verdere beursdaling kunt beschermen.

Christophe Cox, productspecialist van Société Générale Beursproducten, laat zien hoe de beursproducten van Société Générale u kunnen helpen om zowel te anticiperen op specifieke koersbewegingen als u in te dekken tegen koersdalingen. Daarnaast staat hij stil bij de werking van de producten en de risico’s die aan de producten verbonden zijn.

Bent u ook benieuwd naar hoe u uw portefeuille kunt beschermen tegen een verdere verslechtering van het beursklimaat? Of bent u nieuwsgierig naar aandelen die juist nu kansrijk zijn? Laat u zich dan inspireren door nieuwe handelsideeën tijdens de masterclass waarin John Beijer, senior analist bij BeursPro en Christophe Cox van Société Générale Beursproducten u bijpraten over de recente marktontwikkelingen en informeren over de kansen die er liggen!

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Warrants, Factors en Bonus Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Deze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf-belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: dit online seminar is een commerciële uiting.

Biografie

John Beijer is al meer dan 30 jaar betrokken bij de financiële sector en gespecialiseerd in turbo`s en factors. Hij is general manager van Beurspro. Deze onderneming verleent een divers scala van financiële diensten aan particuliere en professionele cliënten en richt zich met name op trading via algoritmes.

Daarnaast geeft hij zeer regelmatig zijn visie aan gerenommeerde partijen binnen de beleggingswereld waaronder DFT, BNR, RTL7, Belegger.nl, Cashcow en is hij regelmatig te zien als onafhankelijk analist tijdens (online) seminars voor Société Générale Beursproducten.