John Beijer
John BeijerOnafhankelijk consultant
voor onder andere BeursPro

Masterclass | 10.00 – 10.45 uur

Rendement maken en risico’s beperken!

De financiële markten hebben ook in 2023 laten zien dat ze voortdurend in beweging zijn. Het is nu de hoogste tijd om de balans op te maken en te ontdekken welke kansen en risico’s het komende jaar met zich meebrengt voor uw beleggingsportefeuille.

Een prangende vraag die veel beleggers bezighoudt: “Wat te doen met aandelen in 2024? Welke aandelen moet ik vasthouden, kopen of juist verkopen?”

Gelukkig biedt onze aankomende masterclass, gepresenteerd door de gerenommeerde experts Christophe Cox en John Beijer, inzicht en antwoorden op deze cruciale vragen.

Het ultieme doel van elke belegger is immers het behalen van een maximaal rendement met minimale risico’s. John Beijer, onafhankelijk consultant bij onder andere BeursPro, zal tijdens deze exclusieve masterclass zijn persoonlijke marktvisie delen over de vooruitzichten van de wereldwijde aandelenbeurzen. Hij zal inzichten bieden over Wall Street, Europa en uiteraard de AEX-index, om u te helpen bij het maken van weloverwogen beleggingsbeslissingen voor het komende beursjaar.

Om u goed voor te bereiden op het jaar 2024, zal John Beijer ook concrete handelstips presenteren en de aandelenfondsen bespreken die absoluut niet mogen ontbreken in uw beleggingsportefeuille. Bovendien zal hij strategieën delen om uw portefeuille te beschermen tegen eventuele beursdalingen, zodat u met vertrouwen de markt kunt benaderen.

Christophe Cox, productspecialist van Société Générale, zal tijdens deze masterclass laten zien hoe de beursproducten van Société Générale u kunnen helpen om te anticiperen op specifieke koersbewegingen en tegelijkertijd uw portfolio te beschermen tegen mogelijke koersdalingen. Hij zal ook de werking van deze producten en de daaraan verbonden risico’s toelichten, zodat u een grondig begrip krijgt van hoe ze uw beleggingsstrategie kunnen ondersteunen.

Als u zich afvraagt hoe u uw portefeuille kunt beschermen tegen een mogelijke verslechtering van het beursklimaat, of als u nieuwsgierig bent naar welke aandelen momenteel kansrijk zijn, dan mag u deze masterclass niet missen. John en Christophe zullen u inspireren met nieuwe handelsideeën en u bijpraten over recente marktontwikkelingen en de kansen die zich voordoen.

Dus, bereid u voor op een informatieve en boeiende masterclass waarin we samen de weg verkennen naar succesvol beleggen in 2024, met de juiste balans tussen kansen en risico’s.

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, de uitgever van beursproducten zoals Warrants, Factors en Bonus Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op Euronext en zijn verhandelbaar via verschillende Nederlandse banken en brokers. Ze zijn specifiek ontworpen voor actieve doe-het-zelfbeleggers met een marktvisie. Ontdek nu het volledige aanbod van beleggingsproducten aangeboden door Société Générale op www.sgbeurs.nl.

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: dit seminar is een commerciële uiting.

Gouden Tip | 12.25 – 12.35 uur

Op het podium op de beursvloer worden de gouden tips voor 2024 met u gedeeld! John Beijer neemt u mee in het beursjaar 2024: Ontdek 3 Gouden Kansen voor Succes

Talkshow | 12.35 – 12.50 uur

Derivaten kunnen nu helemaal uitkomst bieden

Het ‘gewone’ lineaire beleggen – waarbij een procentuele koersstijging of -daling zich 1-op-1 vertaalt in het rendement – hoeft afhankelijk met welk doel en op welke termijn wordt belegd niet de norm te zijn. Hoe derivaten als alternatief of aanvulling het beste kunnen worden ingezet varieert ook met de fase waarin markten zich bevinden. In deze talkshow bespreken specialisten hoe derivaten nu in roerige economische tijden en in aanloop naar een nieuwe conjunctuurcyclus van pas kunnen komen.

Biografie

John Beijer is al meer dan 30 jaar betrokken bij de financiële sector en gespecialiseerd in turbo`s en factors. Hij is onafhankelijk consultant voor onder andere BeursPro. Deze onderneming verleent een divers scala van financiële diensten aan particuliere en professionele cliënten en richt zich met name op trading via algoritmes.

Daarnaast geeft hij zeer regelmatig zijn visie aan gerenommeerde partijen binnen de beleggingswereld waaronder DFT, BNR, RTL7, Belegger.nl, Cashcow en is hij regelmatig te zien als onafhankelijk analist tijdens (online) seminars voor Société Générale Beursproducten.