Joop van de Groep

Bio:

Drs. Joop van de Groep FFP

Joop van de Groep (1966). Tijdens zijn studie financiële economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam is zijn interesse gewekt voor beleggingsleer en alles wat daarmee samenhangt. In 1993 is hij afgestudeerd op ‘De handel in afgeleide producten (derivaten) door de banken en de risico’s hiervan voor het financiële systeem’. Na zijn studie kwam hij in dienst bij de Rabobank als beleggingsadviseur. Na enige tijd werd hij tevens financieel planner voor vermogende particulieren, ondernemers en DGA’s. In 1997 trad hij toe tot het managementteam.

Na 10 jaar Rabobank maakte hij in 2004 de overstap naar vermogensbeheer. Deze functie heeft hij bij diverse zelfstandige vermogensbeheerders uitgeoefend, waaronder AFS Capital Management, Keijser Capital en Antaurus Vermogensbeheer. Sinds 1997 is hij gecertificeerd financieel planner. Bij Fintessa is hij niet alleen relatiebeheerder en lid van het beleggingsbeleid comité, maar stuurt hij tevens het team van vermogensbeheerders aan.

Masterclass 09.15 – 09.45 uur
Beleggen met je uitkerende lijfrente. Subtitel: Voor particulieren én ondernemers

Wilt u meer halen uit uw vrijvallende lijfrente? Dat kan met LijfrenteBeleggen van VRY van Fintessa. Niet alleen voor particulieren met een lijfrente, maar ook voor ondernemers met een Oudedagsverplichting (ODV), Fiscale oudedagsreserve (FOR) en/of Stakingslijfrente.
Laat de lijfrente die vrijkomt voor u werken!