Judith Sanders

Biografie 

Judith Sanders is beleggingsstrateeg bij  ABN AMRO. In deze rol is zij verantwoordelijke voor de communicatie van het beleggingsbeleid van ABN AMRO voor de Nederlandse markt. Ze richt zich met name op een van de belangrijkste speerpunten van ABN AMRO, het uitdragen van het belang om duurzaam te beleggen. Ook volgt ze de macro-economische en politieke ontwikkelingen. Judith geeft presentaties en schrijft (externe) artikelen en blogs. Ze is sinds 1994 werkzaam in de financiële wereld en werkte voorheen als vermogensbeheerder. Daarnaast maakt ze zich hard voor meer bekendheid van het fenomeen beleggen onder vrouwen en is ze medeauteur van het boek ‘Zal ík het anders doen’.    

Masterclass 10.15 – 11.00 uur 

Duurzaam beleggen een vergelijkbaar rendement en voor onze toekomst beter? Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de Masterclass Duurzaam beleggen. Schrijf nu in!

Verduurzaming is nodig om onze wereld voor de toekomst leefbaar te houden. Bijvoorbeeld op het vlak van het gebruik van de natuurlijke hulpbronnen. In 2030 bestaat de wereldbevolking naar verwachting uit 8,6 miljard mensen en hebben we 35% meer voedsel, 40% meer water en 50% meer energie nodig. Met dit soort percentages – en dat zal naar verwachting in de toekomst nog meer toenemen – raken de natuurlijke hulpbronnen uitgeput. Om aan de vraag naar deze hulpbronnen op een duurzame wijze te kunnen voldoen, hebben we bedrijven nodig die investeren in oplossingen voor deze problematiek. Dit en meer biedt beleggingskansen.

Tijdens de Masterclass komen de de verschillende vormen van duurzaam beleggen, ESG analyse, de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN en de wijze waarop ABN AMRO haar beleggingen selecteert aan bod. Ook wordt aandacht besteed aan de algemene gedachte dat duurzaam beleggen ten koste zou gaan van het verwacht rendement.

Klik hier om u in te schrijven voor deze masterclass. 

Plenaire Sessie 11.35 – 11.55 uur

Wat gaat de beurs doen in 2020? Wordt het een feest voor de ‘bears’ of juist voor de ‘bulls’? En hoe zal het volgend jaar met de economie gaan? Stevenen we af op een recessie, of valt het allemaal wel mee?
De experts Judith Sanders (ABN Amro), Teeuwe Mevissen (Rabobank) en Edin Mujagić (OHV Vermogensbeheer) gaan hierover met elkaar in gesprek. Zij volgen alle drie de economie en de beurs op de voet. Onder leiding van dagvoorzitter Roelof Hemmen wordt het ongetwijfeld een sprankelende discussie.