Justin Bons

Founder & Investment Strategist Cyber Capital

Justin Bons heeft politieke filosofie en geschiedenis aan de Universiteit van Auckland gestudeerd. Kort daarna is hij in 2013 van Nieuw Zeeland naar Nederland geëmigreerd om in Amsterdam het familiebedrijf te managen. In deze periode ontdekte hij cryptocurrencies, waarin ik hij zich steeds meer verdiepte. Dit leidde in 2014 tot het opzetten van een bitcoin mining-operatie en het investeren en handelen in cryptocurrencies.

Inmiddels houdt hij zich full-time bezig met fundamentele analyses van cryptocurrencies, waarbij zijn aandacht uit gaat naar de onderliggende governance-modellen. Cryptocurrencies vereisen een multidisciplinaire benadering om ze te begrijpen, maar vooral ook om succesvol in ze te investeren. Bons verwacht dat deze nieuwe technologie op grotere schaal zal worden omarmd, waarbij investeringen een wezenlijke bijdrage leveren aan het bouwen van de infrastructuur die nodig is voor grotere massa adoptie. Middels het schrijven van artikelen en het geven van lezingen, mengt Bons zich regelmatig in het publieke debat omtrent dit onderwerp. Hij is blij om er deel van uit te maken en mee te werken aan deze veelbelovende technologie.

Bons zal samen met Boudewijn Rooseboom de masterclass ‘Beleggen in Bitcoin en andere cryptocurrencies’ verzorgen van 15.50-16.20 uur.