Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Leer beleggen als Warren Buffett op BeleggersFair!

Bestaat er een beleggingsstrategie die de aandelenmarkt verslaat? Jazeker… value-beleggen volgens de principes van Warren Buffett! Op de BeleggersFair kunt u hierover een masterclass volgen, die gegeven wordt door John Brenninkmeijer en Hendrik Oude Nijhuis van ValueMachines.

Deze masterclass begint met een uiteenzetting van de belangrijkste concepten van de value beleggen-filosofie zoals toegepast door ’s werelds meest succesvolle belegger: Warren Buffett. Vervolgens wordt ingegaan op hoe u deze strategie in de praktijk kunt toepassen en de wijze waarop de value beleggen-filosofie door beleggingsfonds ValueMachinesFund in praktijk wordt gebracht.

De term ‘value-investing’ verwijst naar het beleggen in aandelen die op de beurs – ten onrechte – laag gewaardeerd zijn. Deze (te) laag gewaardeerde aandelen leveren gemiddeld een bovengemiddeld rendement op. Door gespreid in zulke aandelen te beleggen is des te meer te profiteren van wat op termijn een extreem krachtig verschijnsel blijkt: het rente op rente-effect oftewel exponentiële groei.

Deze masterclass vindt plaats van 13.30 tot 14.15 uur.