Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Leren beleggen als Warren Buffett

Warren Buffett, de succesvolste belegger ter wereld, geeft het advies om te beleggen in een breed gespreide aandelen ETF. Tijdens de Masterclass van Martijn Rozemuller (Think ETF’s) op de BeleggersFair leert u om met dit advies te beleggen als Warren Buffett.

Leren beleggen als Warren BuffetWarren Buffett (foto) staat al enkele decennia op de lijst van rijkste mensen ter wereld met in 2017 een geschat vermogen van 75 miljard dollar.

Zijn advies aan particuliere beleggers luidt: ‘Tenzij u de tijd heeft, beleg liever niet in individuele aandelen, handel niet (te veel) en let scherp op de kosten. Beleg daarom in een breed gespreide aandelen ETF.’

Weddenschap van €1 miljoen: ETF vs Hedgefund

Om zijn claim kracht bij te zetten ging Buffett in 2007 een weddenschap aan met het hedgefondsmanager Protégé and Partnerts voor $1 miljoen. Wie na tien jaar het beste rendement heeft, de Buffett’s ETF of de selectie van het hedgefund, wint en mag het miljoen aan een goed doel schenken.

Leren beleggen als Warren BuffetNa ruim negen jaar staat Buffett zo ver voor dat de weddenschap, doemscenario’s daargelaten, is beslecht. Hoe zit dat en wat kunnen we ervan leren?

De oprichter van Think ETF’s, Martijn Rozemuller (foto), zoomt tijdens deze workshop in op het effect van kosten en dividendlekkage op uw rendement. Nadat de basisprincipes van passief beleggen zijn behandeld, laat hij u zien hoe u zelf een succesvolle indexportefeuille op basis van ETF’s kunt maken.

 

Na deze Masterclass  weet u:

·         Waarom Buffett zo ver voor staat en waarschijnlijk wint;
·         Welke soorten kosten er zijn en waarom deze belangrijk zijn;
·         De basis van indexbeleggen;
·         Hoe u zelf een indexportefeuille maakt.

De Masterclass van Rozemuller vindt plaats op de BeleggersFair van 10.15 uur tot 10.45 uur. Inschrijven kan hier.  Tot 17 november!

LEAVE A COMMENT