Nieuws

Hieronder het nieuws van de BeleggersFair.

Lieuwe Schoppers winnaar AEX-spel BeleggersFair

Lieuwe Schoppers heeft de slotstand geraden van de AEX op 27 september: 578,31. Schoppers: “Hoewel ik de slotstand pas de dag na de BeleggersFair heb gecontroleerd, was het alsnog een grote verrassing dat ik gewonnen had! Tijdens de BeleggersFair ging de AEX op en neer tussen 577 en 579. Dus dacht ik: ik pak het midden. Tevens valt mijn verjaardag op de 31e, dus koos ik dit als eindcijfer.”

Schoppers is een beginnende, niet-actieve belegger. “Op dit moment – aangezien ik nog jong ben – beleg ik af en toe om te leren en ervaring op te doen voor later. Mijn favoriete aandeel is AMD (Advanced Micro Devices, produceert microprocessoren en videokaarten, red.) omdat dit naar mijn mening een bedrijf is met een groot toekomstperspectief en veel mogelijkheden.”

Het was de eerste keer dat hij naar de BeleggersFair is geweest. “Ik vond het een brede en interessante dag met een gevarieerd aanbod aan sprekers.” Met het prijzengeld, ter waarde van 578,31 euro, gaat Schoppers deels beleggen en deels sparen. Het prijzengeld is ter beschikking gesteld door Flatex.