Marc Vijver

Directeur & Oprichter The Index People

Marc Vijver is sinds 1989 actief in de branche en is 50% eigenaar van Index People. Hij is gespecialiseerd in derivatenhandel, riskmanagement, opleidingen en trainingen geven en pensioenfonds advisering. Vijver is tevens bestuurslid Beleggingen BPF Hibin.

Vijver omarmt het ‘out-of-the-box’ denken, omdat het vaak nieuwe inzichten oplevert. Maar hij stopt niet bij het bedenken van nieuwe inzichten alleen. Vijver is iemand die deze ideeën ook daadwerkelijk realiseert. The Index People is hier het klinkende bewijs van. Over The Index People zegt hij het volgende:

“Index People is in 2007 opgericht uit frustratie en noodzaak. In Nederland was efficiency en beleggen zonder tegengestelde belangen ver te zoeken. Daarom hebben wij een nieuwe invulling gegeven aan de rol van vermogensbeheerder. Wij vertellen u geen mooie verhalen, wij vertellen de naakte waarheid. Over speculeren, kosten én opbrengsten. Het is onze missie om in dienst te staan van u, zodat u kunt profiteren van het rendement uw belegging. Want uw belang, is ons belang. Zoals het hoort. Beleggen bij Index People is mogelijk vanaf €100.000.”

Op de BeleggersFair zal Marc Vijver deelnemen aan de vierde talkshow van de dag op de beursvloer met als thema ‘Vermogensbeheer’. De talkshow vindt plaats van 14.40 – 15.00 uur.